1.10.2006 - 1. srečanje Japonskih vozil v Sloveniji

Subaru srečanja, kawe, izleti, predlogi,...
majaCRX
Uporabnik foruma
Prispevki: 23

1.10.2006 - 1. srečanje Japonskih vozil v Sloveniji

Odgovor Avtor: majaCRX » 10. Julij 2006, 15:09

Najprej lepo pozdravljeni Subarujevci :lol:

V Honda clubu smo se že v začetku leta odločili, da v letu 2006 organiziramo 1. srečanje JAPONSKIH vozil v Sloveniji. Tako smo pred parimi dnevi na sestanku tudi določili datum: 1.10.2006.Sestanek je bil pred parimi dnevi, zato še nobene zadeve (razen datuma) niso določene...je pa koncept zadeve tak, da najdemo in naredimo skupen sestanek s predsedniki klubov japonskih znamk vozil...in nato s skupnimi močmi naredimo tole večje srečanje.

Za kraj "dogajanja" se odločamo med dvema variantama:
1. pred Heliosovo tovarno pri Domžalah je kar velik parking in ob nedeljah ter sobotah, je ponavadi skoraj prazen.
2. SiMobilovo parkirišče v BTC

Trenutno smo zbrani s strani znamk vozil:
Honda (celoten org.odbor)
Nissan (Symon)
Mazda (Marko_mx)
Mitshubishi (GapsoN)
Subaru (pravkar sem govorila z gorazd-om in bom tole prepustila njemu, da predstavi zadevo na vašem sestanku).
Daihatsu (Crash)

Manjkajo nam še predstavniki za:
Toyota
Suzuki

Kot sem že napisala, bi se v tej začetni fazi nekako povezali predstavniki posameznih znamk, nato pa je potrebno narediti sestanek vseh teh predstavnikov in se dogovoriti vse ostale zadeve.
Zato vas prosim, dajte se na sestanku pogovoriti glede tega in določiti 2 ali 3 ljudi, ki bodo "predstavniki" za vašo znamko. Gorazd pa ima nato itak kontakt z menoj.
Prav tako lahko tukaj na forumu poveste, kateri prostor se vam zdi boljši za to srečanje in kakršnekoli ideje!

Pa lep pozdrav vsem
M.
Zadnjič spremenil majaCRX, dne 10. Julij 2006, 20:22, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
karel
Subaru Leone RX
Prispevki: 5058
Kraj: zg.Savinjska

Odgovor Avtor: karel » 10. Julij 2006, 15:38

O tej zadevi smo se pred časom že pogovarjali in mislim da je
že sama ideja odlična.
Seveda sem takoj ZA in tudi rade volje priskočim na pomoč.
Ostalo bomo dorekli v četrtek na kawi v Kamniku.
Maja nebi bilo slabo če bi se osebno oglasila na kawi in nam
bolj podrobno razložila.
Hvala in se že vnaprej veselim snidenja.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7942
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 10. Julij 2006, 16:09

Jaz glede na nakupovalne mrzlice v okolici BTC-ja predlagam, parkirišče pred helioosom, pa še varovanje poklicnih gasilcev je zraven :lol:
Prav tako je krasen dostop do tega kraja prek AC iz LJ proti CE-MB... toliko zaenkrat iz moje strani

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6617
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: gorazd0 » 10. Julij 2006, 19:45

Se bomo pogovarjal v četrtek... tist Simobilov plac je res mal majhen... pa tam okol JUB-a se najde kaka potka za avto umazat... ne vem pa kakšno parkirišče je tam... ideja o "JapanTreffen" pa itak ni slaba..

@MajaCRX:

Yote domujejo na http://www.toyota.amadej.si/forum/Blah.pl
Suzukiji pa ne vem...
Fiat.
Brez panike.

majaCRX
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: majaCRX » 10. Julij 2006, 20:30

Hvala za podporo!
V četrtek žal ne morem priti, bo pa Gorazd vedel vse podatke, ki bodo do takrt znani. Itak pa potem naredimo skupen sestanek!

Na seznam sem dodala še Daihatsu firmo...čeprav nekega lastnega foruma v SLO ni.

Tudi meni je tisto parkirišče pred Heliosom super ideja...

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8738
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 10. Julij 2006, 21:01

maja, pa ima crash(daihatsu) kak klub, al pa kej podobnega?

Ostali subarujevci - midva bova najbrž do konca avgusta imela še subaruja spet v garaži. :twisted:
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik foruma
Prispevki: 260
Kraj: mb

Odgovor Avtor: pilgrim » 10. Julij 2006, 21:03

nebivedu napisal/-a:Ostali subarujevci - midva bova najbrž do konca avgusta imela še subaruja spet v garaži. :twisted:
foresterja?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8738
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 10. Julij 2006, 21:13

ajbrž bo kr legacy 2.2 al pa 2.0 tretje generacije. Uršin avto bo to. Ne izbiram jaz, ampka ona.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

majaCRX
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: majaCRX » 10. Julij 2006, 21:59

nebivedu napisal/-a:maja, pa ima crash(daihatsu) kak klub, al pa kej podobnega?

Ostali subarujevci - midva bova najbrž do konca avgusta imela še subaruja spet v garaži. :twisted:
Od vseh teh 8 znamk ima klub samo Honda.
Crash pa ima svoj forum...objava srečanja: http://www.ccm.si/forum/viewtopic.php?t=96

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker
Prispevki: 4009
Kraj: Venera

Odgovor Avtor: niva13 » 12. Julij 2006, 15:30

subi92 napisal/-a:Jaz glede na nakupovalne mrzlice v okolici BTC-ja
v nedeljo??? :roll:

men je drgac vseen kje,samo, da je festa :D

majaCRX
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: majaCRX » 17. Julij 2006, 19:45

Ja, v nedeljo ima največ ljudi čas, da pride...tudi iz ostalih delov SLO.

Tako, imam sedaj vse kontakte razen od Toyote in Suzukija.
Vse tole predstavim v sredo na sestanku Honda cluba ... nato pa mi (predstavniki vseh znamk) skupaj naredimo en sestanek samo za tole srečanje.

Se javim po sredi...in lepo se imejte :-pivo
M.

majaCRX
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: majaCRX » 21. Julij 2006, 14:07

S potekom organizacije iz moje strani je trenutno takole:

1. Imam predstavnike za 7 znamk vozil, edino za znamko Suzuki se še dogovarjam, kdo bi prevzel nalogo.

2. Kraja dogajanja: Helios ali SiMobil parkirišče.
Kontaktiramo že na obe strani, če nam odstopijo prostor.

3.
Termin: nedelja, 01.10.2006, od 10:00 do 18h ... nato pa možnost skupnega odhoda na pijačo. (Itak je vse odvisno od vremena).

4. Hrana in pijača na samem prostoru je problem...vsaj tam na parkingu ne moreš imeti kake hrane. Glede pijače pa tudi dvomim, kdo bi lahko bil ponudnik??

5. Igre seveda :) Nekaj dogajanja mora biti. A NIKAKRŠNIH aktivnosti z avti.

Predlogi:
- 2 ekipi menjata gumo na avtu
- vleka vrvi
- drag race s potiskanjem ugasnejnega avta
- drag race ali avtoslalom z avtomobilčki na daljinsko vodenje
- hostese
- car wash (če ne bo prehladno vreme)
- Photo shoting – zanimiva zadeva. Pozna kdo (ali je mogoče med vami) kakšen fotograf, ki bi bil pripravljen narediti zbirko slik za kasnejšo objavo? Da imamo nekako “uradne” slike tega dogodka.

Prav tako jet a photo shoting zanimiv s te strain, da se poslika avto + lastnik (seveda kateri to želijo).

6. Vsi predstavniki bodo kontaktirali uvoznike le-teh znamk, če bi prišli na rečanje in pripeljali kakšen testni avto s seboj...torej testne vožnje

7. Potrebno bo tudi narediti obsežnejšo reklamo. Samo reklama po forumih je premalo. Je kdo med vami, ki bi izdelal čisto enostaven letak (enobarvni flyer), katerega bi se dalo sprintati. Če potem vsak doma ali v službi sprinta 20 takih letakov in le-te zatakne za brisalce vozil v svojem kraju, lahko dosti pripomore k udeležbi na srečanju!

Toliko za sedaj.
NASLEDNJI TEDEN (verjetno sreda zvečer - sporočim v ponedeljek, ko vidim moj službeni urnik) bom sklicala skupen sestanek vseh teh predstavnikov...in tam dorečemo kaj več.

Lep vikend vsem!
M.

subidu

Odgovor Avtor: subidu » 21. Julij 2006, 14:13

Za fotografa mam mogoče jst kako idejo... :D (fino bi pa bil kak "backup" v primeru dežja, ker v tem primeru moj fotograf od njegov fotkič odpade). Za letake morm še povprašat kako kej s časom...bilo bi pa fino, da se doreče, kaj TOČNO želimo imeti napisano na njih.

Aja, mimogrede, opazila sem, da na avtomobilizem.com ni nič govora o tem... V tejle temi je nekaj lastnikov Suzukijev, ki bi želeli malce več vedeti o tem dogodku http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 411#695411

Pa mogoče še premislek o tem, da bi poslali uradno vabilo na japonsko ambasado (LJ, TR3). :D

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6617

Odgovor Avtor: gorazd0 » 29. Julij 2006, 10:47

update:
Zaustavilo se je pri najemu prostora. SiMobilu se je malo pobrkljalo v glavi...hočejo 250.000 sit + DDV za tisto nedeljo.

Sedaj se dogovarjajo s Heliosom.
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296

Odgovor Avtor: irCAR81 » 29. Julij 2006, 11:08

gorazd napisal/-a:update:
Zaustavilo se je pri najemu prostora. SiMobilu se je malo pobrkljalo v glavi...hočejo 250.000 sit + DDV za tisto nedeljo.
ROFL. Sedaj mi je jasno zakaj že dolgo ni več avtoslalomov na tej lokaciji.

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov