jst nimam stresa v življenju... Ga drugje sprostim... definitivno ne za ekranom. Tole je moj hobiniva13 napisal/-a:mogoce je pa to en od nacinov sproscanja stresa, tako kot tvoj (pa se od koga tle gor), da se za vsako figo zlaja nameflat4 napisal/-a:za človeka k skoz kritizira preklet malo na svoj račun preneseš
Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 2
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
- sebastijan
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 216
Fantje in dekleta, kot je že Subi napisal zgoraj - kljub temu da smo v peskovniku, dejte umirit tole debato in se nehajte prepucavat...
Najlažje se je tkole po forumu znašat nad nekom... Če se mate kej osebnega za pogovorit s kom, naredite to v živo, iz oči v oči...
Osebne zamere, ki jih imate med sabo ne zanimajo ne mene in ne ostalih članov foruma, ki v tej debati ne sodelujejo!
Da ne bo presenečenj, če bodo začela padati kakšna opozorila...
Najlažje se je tkole po forumu znašat nad nekom... Če se mate kej osebnega za pogovorit s kom, naredite to v živo, iz oči v oči...
Osebne zamere, ki jih imate med sabo ne zanimajo ne mene in ne ostalih članov foruma, ki v tej debati ne sodelujejo!
Da ne bo presenečenj, če bodo začela padati kakšna opozorila...
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1144
- Kraj: Zraven soseda
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov