Nova impreza
ne vem vidm da se vecina bolj pritožuje kot hvali novo imprezo meni se zdi po slikah zelo sveža in všečna mislim pa da bo v zivo se veliko lepša in bo prepricala marsikoka med vami edina stvar ki me moti je, da je osnovni model preveč oskubljen tako da je treba obvezno gledat s paketom opreme sport mislim da bo to kar pravi avto za zamenjavo starega.
lp,
lp,
Po zadnjih informacijah naj bi se evropska različica najprej začela prodajati v začetku marca v Angliji... Zato se tudi trenutno pogovarjam s Subarujem v Birminghamu.Freak napisal/-a:Kdaj se naj bi sploh zacela prodajati v evropi oz. pri nas??
Je pa štala... ker se je izredno težko postavit v vrsto... kot primer naj povem, da je bila celotna zaloga modela 2,5 WRX, naročena za november 2007, razgrabljena že spomladi... ljudje pa so bojda plačali cca. 3.000 funtov več, kot bo uradna cena (cca. 20.000 funtov).
Saj pravim, ta ali naslednji teden naj bi dobil odgovor, če bom sploh lahko prišel na v vrsto med zgodnje kupce (ne prve, ampak zgodnje!)...
ccc... zakaj si sploh prodal prvo?
drugač pa, sej te bo kr draga prišla... pa še transport do sem, pa carina...
pa nalepke
no, ampak vseeno upamo da bo res pri nas prva...
Niva13: off: sam je res Vrhnika subiland! zanč je bil bratranc pr men, pa sediva zunaj v bifeju zraven glavne ceste, pa sami subaruji skoz mim vozijo, pa pravi: "kle mate pa res dost subarujev! a mate kakšnega dealerja tukaj?"
pa sm mu reku, "ja, pa tud vemo kaj je kvaliteta!
"
no, vglavnem subaruji kar rastejo na vrhniki!
drugač pa, sej te bo kr draga prišla... pa še transport do sem, pa carina...
pa nalepke
no, ampak vseeno upamo da bo res pri nas prva...
Niva13: off: sam je res Vrhnika subiland! zanč je bil bratranc pr men, pa sediva zunaj v bifeju zraven glavne ceste, pa sami subaruji skoz mim vozijo, pa pravi: "kle mate pa res dost subarujev! a mate kakšnega dealerja tukaj?"
pa sm mu reku, "ja, pa tud vemo kaj je kvaliteta!
no, vglavnem subaruji kar rastejo na vrhniki!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov