LP
Pokanje pri kolesu
Pokanje pri kolesu
Pri Legacyju v ostrih zavojih v levo poka pri sprednjem desnem kolesu, kaj je lahko vzrok? Pri zavijanju v manj ostre zavoje ali desno je vse tiho
Ležaj?
LP
LP
95% of Subaru vehicles built in the last 10 years are still on the road.
A to je treba celo polos menjati? Veš kaj sem še videl, da sta manšeti spredaj malo strgani, s tem je pa več dela pri menjavi verjetno? Bi se dalo hkrati z zglobom menjati?
Daj, če boš lahko to zrihtal s pokanjem mi prosim sporoči, bi kar k tebi pripeljal
Daj, če boš lahko to zrihtal s pokanjem mi prosim sporoči, bi kar k tebi pripeljal
To da menjava staro polos z drugo staro je lahko bolj začasna rešitev.
Zdej če imaš počeno manjšeto je še slabše in zglob še hitreje propada saj nima več masti v manjšeti.
A imaš počeni obe zunanji manjšeti na levi in desni strani.
Če je temu tako potem je bolje menjati oboje cca 10Eurov ena manjšeta za vsako stran. Nato se polosi odstrani, odsstrani strgane mnajšete in se namesti nove + doda novo grafitno mast in montaža na avto.
Lahko da bo to pokanje (če ni tako močno) tudi tišje če bo zglob imel novo mast. Če se menja zglob ni potrebno menjati celotno polos ampak samo v primeru če je zglob nov.
Zdej če imaš počeno manjšeto je še slabše in zglob še hitreje propada saj nima več masti v manjšeti.
A imaš počeni obe zunanji manjšeti na levi in desni strani.
Če je temu tako potem je bolje menjati oboje cca 10Eurov ena manjšeta za vsako stran. Nato se polosi odstrani, odsstrani strgane mnajšete in se namesti nove + doda novo grafitno mast in montaža na avto.
Lahko da bo to pokanje (če ni tako močno) tudi tišje če bo zglob imel novo mast. Če se menja zglob ni potrebno menjati celotno polos ampak samo v primeru če je zglob nov.
Jaz bi za zacetek menjal mansete; poglej katere so strgane (notranje, zunanje,... ni isto); kupis jih pri Tiponu... originalne;
nato nabaseta not novo mast, tko kot je rekel Subi92... zna precej pomagat; ce res ne bo boljse... al pa ce ma zglob res velik lufta... ga pa pac zamenjas.
nato nabaseta not novo mast, tko kot je rekel Subi92... zna precej pomagat; ce res ne bo boljse... al pa ce ma zglob res velik lufta... ga pa pac zamenjas.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
OK, bomo tako naredili. Kje pa je ta Tipon?gorazd0 napisal/-a:Jaz bi za zacetek menjal mansete; poglej katere so strgane (notranje, zunanje,... ni isto); kupis jih pri Tiponu... originalne;
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov