NO FEAR jst se ti lahko samo še enkrat zahvalim za akcijo prve pomoči, zakon gor al dol, mislim da je s prvo pomočjo približno tko kot z bremzami.
Če si pošten sam do sebe menjaš na 2-3 leta jst k sm bl neuvideven pa tkole ob priliki, sem pa tozadevno sam sebe že ene parkrat pohvalu odkar si mi prinesel plave kufrčke
THX
NOVA prva pomoč - sprememba pravilnika
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4466
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Jaz prve pomoči (PP) v 16+ letih in preko 1M prevoženih kilometrov nisem še nikoli niti rabil niti uporabil. Gledano s tega vidika se mi zdi povsem nepotrebno, da so novi paketi PP sedaj 'večji', 'boljši', ... Se pa strinjam, da če jo že moramo imeti, mora biti še v uporabnem stanju. Zato morda ne bi bilo narobe, če bi jo na tehničnem pregledu pregledali (vsaj vizualno, če škatla še kolkrtolk zgleda).
Je pa izgovor, da je zdaj res premalo časa, popolnoma za lase privlečen - navsezadnje smo za nove PP vedeli že dolgo.
Še posebej se mi zdi nekorektno popuščanje pravnim osebam (prevoznikom), saj so imeli dovolj časa za nabavo novih PP.
Zadevo bi enostavno uredili tako, da od tega datuma naprej ni več možna registracija, če v avtu ni nove PP. Ob morebitnih kontrolah prometa pa bi fizične osebe policisti samo opozarjali, prevoznika oz. pravne osebe, katerim je vozilo osnovno delovno sredstvo (tudi taksi ipd.) pa bi morali strogo kaznovati.
D.
Je pa izgovor, da je zdaj res premalo časa, popolnoma za lase privlečen - navsezadnje smo za nove PP vedeli že dolgo.
Še posebej se mi zdi nekorektno popuščanje pravnim osebam (prevoznikom), saj so imeli dovolj časa za nabavo novih PP.
Zadevo bi enostavno uredili tako, da od tega datuma naprej ni več možna registracija, če v avtu ni nove PP. Ob morebitnih kontrolah prometa pa bi fizične osebe policisti samo opozarjali, prevoznika oz. pravne osebe, katerim je vozilo osnovno delovno sredstvo (tudi taksi ipd.) pa bi morali strogo kaznovati.
D.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov