Aktualni SUBARU oglasi iz avto.net 4
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
konjev je glih prou, da se prevec hitr ne navelicas
pomoje , da je najdrazje pri tem avtu tankat, gume, bremze, pa hud olje kupovat, glavni servis je se najmanj
samo še 25 000eur mi manjka pa jo grem kupt
pomoje , da je najdrazje pri tem avtu tankat, gume, bremze, pa hud olje kupovat, glavni servis je se najmanj
samo še 25 000eur mi manjka pa jo grem kupt
Impreza STI 2,1 stroker by SCOOBY.SI
Hm, mojo skloniram, obe prodam, pa še mal mi zmanjka
Bom rajš večjo turbino namontiral
Če koga zanimajo stroški vzdrževanja - link
Nič kaj bistveno dražje od običajne, poraba, gume, ploščice&diski ter sklopka niso vštete
Bom rajš večjo turbino namontiral
Če koga zanimajo stroški vzdrževanja - link
Nič kaj bistveno dražje od običajne, poraba, gume, ploščice&diski ter sklopka niso vštete
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1144
- Kraj: Zraven soseda
Ne vem al točno ta... ampak ena bela se je nekaj časa nazaj prodajala ali menjala za bmw. Men pa bela ni o.k.TORA! TORA! TORA! napisal/-a:tola se je pojavl..bela GT 1999
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1776729
@nofear-ja sej zarad tega mi je padel v oči, imel je KP tablice, in opombo da je iz IT od prvega lastnika... na slikah videti prov lep, lahko da je bil prodan v sekundi ali pa se prodajalec norca dela
Je kr neki luštnih oglasov zdele za subije (razne poškodbe toče...), s tem da pa prodajalci letnikov od 1991-1994 občutno pretiravajo s cenami 2000ojrov +, s tem da je legacy Turbo od WRX-a sigurn vreden nakupa (men smrdi edino 130kW + v prometni, čeb sam ne bi imel do sredine drugega leta še ogromno stroškov bi najbrž presedlal)
Eni gredo na dizle turbo, drugi pa na bencinarje turbo
Je kr neki luštnih oglasov zdele za subije (razne poškodbe toče...), s tem da pa prodajalci letnikov od 1991-1994 občutno pretiravajo s cenami 2000ojrov +, s tem da je legacy Turbo od WRX-a sigurn vreden nakupa (men smrdi edino 130kW + v prometni, čeb sam ne bi imel do sredine drugega leta še ogromno stroškov bi najbrž presedlal)
Eni gredo na dizle turbo, drugi pa na bencinarje turbo
Pozdrav, ljudje.
Kaj porečete kej na tega turbaka foresterskega, servisne se ne najde tam, je kej extra tukaj za pogledat na njem?
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1450131
Thx
Kaj porečete kej na tega turbaka foresterskega, servisne se ne najde tam, je kej extra tukaj za pogledat na njem?
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1450131
Thx
Tale se prodaja že cca. pol leta, če ne še več. Vrjetno ne brez razloga...
To, da nima servisne knjige je že sumljivo v povezavi s stanjem kilometrov na števcu...
Cena bi lahko bla vsaj 1000 - 2000 € nižja, vsaj glede na opraskane odbijače in motor, ki je še star model (novejši letniki '01 in '02 so imeli že močnejše, s 177KM)...
To, da nima servisne knjige je že sumljivo v povezavi s stanjem kilometrov na števcu...
Cena bi lahko bla vsaj 1000 - 2000 € nižja, vsaj glede na opraskane odbijače in motor, ki je še star model (novejši letniki '01 in '02 so imeli že močnejše, s 177KM)...
Impreza STI 2,1 stroker by SCOOBY.SI
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov