2009 Forester
Če bi bil to nov model, bi zgledal še kar OK, ker pa gre za novega Forija, je čisto mimo. Koncept Forija je bil terenski karavan in to je bilo kul, sedaj pa so koncept čisto spremenili in dobiš isto, kar so že vsi ostali soft terenci ala novi Outlander, Santa Fe, Tiguan, Rav, Tuscon in podobna šminkerska jajca.
Saj jih razumem, šminkerska jajca so sedaj IN in tudi Subi pač tuli z volkovi, a kar se tiče Foresterja, pravim: Fori RIP.
Saj jih razumem, šminkerska jajca so sedaj IN in tudi Subi pač tuli z volkovi, a kar se tiče Foresterja, pravim: Fori RIP.
No, sej do neke meje se strinjam da so teli novi subiji že mal prelepi za na teren. Kakega outbacka pa novga forija (tud prejšnga) ne bi mel srca po kakem hudem terenu pelat, k mi je prelep. Čeprav so čist odtrgani na terenu
Sam je pa dejstvo, da so zadeve hude in so pač združl dizajn pa performance.
Sam je pa dejstvo, da so zadeve hude in so pač združl dizajn pa performance.
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
dobesedno- nastop.
V kontekstu- zmogljivost.
No, sej bi res loh uporablju slo besede
Ma lej, konc koncev je isto škode na novem avtu, če je grd pa stolčen, al pa lep pa stolčen. Popravilo pa barvanje košta isto, do takrat ko ga stolčeš je pa pač un ta lep, bolj všečen
V kontekstu- zmogljivost.
No, sej bi res loh uporablju slo besede
Ma lej, konc koncev je isto škode na novem avtu, če je grd pa stolčen, al pa lep pa stolčen. Popravilo pa barvanje košta isto, do takrat ko ga stolčeš je pa pač un ta lep, bolj všečen
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
Ne vem, če je kdo opazilampak frameless okna so zgleda zgodovina, vsaj zadaj je očitno. No, glede na to, koliko težav sem imel s šumenjem vetra skozi netesno prednjo šipo, mi je to dobrodošla zadeva.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 31 gostov