Prednovoletno srečanje na Mrzlici:22.in 23.12.2007
-
viki_krema
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 32
Hej druzba!
Hvala vsem k ste prsli. Super vas je blo spet videt po dooooolgem cajtu. Sm mogla kr solzice potoct k ste se odpelal. Me veseli, da smo mel 1. sejo lih pr ns. Smeha tolk, da me se dons celusti bolijo. Poklon predsedniku Gorazdu!
@Karli: neki si pozabu na kuhinjskem oknu. Mami se ze mal cudn obnasa pa tud nivo je padu, se mi zdi.
@Suzy: hvala za zgodnjo pomoc. Sm se prpravlala ene 7 ur pa ni znesl.
@Marky Mark & the funky bunch: Upam da se vela kar sma se zmenla. Sej ves a n?
@Beli: Mislim, da bi rabu orozn list za tiste oke. Zlo nevarn!
@Jan & Gorazd: Se vidmo oib 4-ih a n!
@Backwoood: Ni panike. Mam avto!!!
U glavnem, vsem zelim lepe praznike, ce mate kej od njih. Jst morm itak delat. Bozick je pa reku da mamo premal snega da bi se prpelu. Sibo sm pa vseen nasla. Zgleda da se bom mogla bol potrudit.
Zapisnik bi vam prleplapa ga vecina itak ne bi zastopla k je bla to mozganska nevihta posebne vrste. Drugic prosim za vecjo udelezbo da bo pravnomocen. Sej itak Gorazd vse placa.
Srecno
Hvala vsem k ste prsli. Super vas je blo spet videt po dooooolgem cajtu. Sm mogla kr solzice potoct k ste se odpelal. Me veseli, da smo mel 1. sejo lih pr ns. Smeha tolk, da me se dons celusti bolijo. Poklon predsedniku Gorazdu!
@Karli: neki si pozabu na kuhinjskem oknu. Mami se ze mal cudn obnasa pa tud nivo je padu, se mi zdi.
@Suzy: hvala za zgodnjo pomoc. Sm se prpravlala ene 7 ur pa ni znesl.
@Marky Mark & the funky bunch: Upam da se vela kar sma se zmenla. Sej ves a n?
@Beli: Mislim, da bi rabu orozn list za tiste oke. Zlo nevarn!
@Jan & Gorazd: Se vidmo oib 4-ih a n!
@Backwoood: Ni panike. Mam avto!!!
U glavnem, vsem zelim lepe praznike, ce mate kej od njih. Jst morm itak delat. Bozick je pa reku da mamo premal snega da bi se prpelu. Sibo sm pa vseen nasla. Zgleda da se bom mogla bol potrudit.
Zapisnik bi vam prleplapa ga vecina itak ne bi zastopla k je bla to mozganska nevihta posebne vrste. Drugic prosim za vecjo udelezbo da bo pravnomocen. Sej itak Gorazd vse placa.
Srecno
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov