Izdelava in predlogi napisov, nalepk itd...
prov! se pravi 3x (bela, temno siva, svetlo siva (srebrna verjetno)) WWW.SUBARU-SLO.NET, z VELIKIMI crakami, dolžine kolikor pač je... bom naredu ja!
jaz bi dve beli za zadnjo stransko šipo; dolžine 50 cm; font microgama; male tiskane (www.subaru-slo.net); v mirror! - (zrcalno) da bo nalepljena od znotraj.
Zadnjič spremenil gorazd0, dne 18. Julij 2006, 21:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
če rabite kakšen font primerjat nekemu neznanemu fontu....
ali pa če imate sliko neke pisave in bi radi vedeli katera pisava to je, vaših skrbi je konec
Top Shop vam predstavlja ergonomičen in tehnološko dovršen izdelek, katerega kakovost vam jamči dr. Niga-tu. To je Pisa-vopre-poznam....pisa-vopre-poznam lahko dobite na številki 080-15-40 ali pa ga poiščete na naši spletni strani TOP SHOP
Če pokličete v naslednjih petnajstih minutah, boste zraven dobili še BREZPLAČNI set za lupljenje ribeza v vrednosti 16.990 tolarjev....
Pokličite Zdaj!
Cene ne vsebujejo DDV
ali pa če imate sliko neke pisave in bi radi vedeli katera pisava to je, vaših skrbi je konec
Top Shop vam predstavlja ergonomičen in tehnološko dovršen izdelek, katerega kakovost vam jamči dr. Niga-tu. To je Pisa-vopre-poznam....pisa-vopre-poznam lahko dobite na številki 080-15-40 ali pa ga poiščete na naši spletni strani TOP SHOP
Če pokličete v naslednjih petnajstih minutah, boste zraven dobili še BREZPLAČNI set za lupljenje ribeza v vrednosti 16.990 tolarjev....
Pokličite Zdaj!
Cene ne vsebujejo DDV
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
-
subidu
Subi92, danes te bo božiček bogato obdaril. Poleg majice dobiš še dve nalepki www.subaru-slo.net, eno v beli in eno v sivi varianti. MI jih je msenjur dal da ti jih prinesel, da si pogledate in sprobate, če je v redi. 
-
subidu
Letak sm že podaril eni gospe-j pa ji ni blo čist nič jasno, verjetno je bila štirica od moža
@msenjur - nalepka sede kot ata na mamo in mi je zelo všeč. ta tema naj bo kar namenjena prihodnim naročilom, mislim da bi Bojc T imeu enako notranjo - bele barve za legacy-ja, sivo ima cheno, bela pa krasi mojga legacy-ja ---- slike sledijo
@msenjur - nalepka sede kot ata na mamo in mi je zelo všeč. ta tema naj bo kar namenjena prihodnim naročilom, mislim da bi Bojc T imeu enako notranjo - bele barve za legacy-ja, sivo ima cheno, bela pa krasi mojga legacy-ja ---- slike sledijo
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov