Jaz tudi. Večje nalepke zame ne pridejo v poštev.Niva13 napisal/-a:Jaz bi pa skoraj raje imela nalepko na okviru od tablice
Izdelava in predlogi napisov, nalepk itd...
Uh jaz pa nimam srece z iskanjem Subarujev na obali za podelit flyerje.
V Kopru na dveh velikih parkiriscih niti enega, sami Renaulti pa Fiati.
Pol pa zagledam eno enko sedan, pa mi pred nosom odpelje
Ostala dva Subaruja sta pa itak iz moje familije
Se vidi, da ni hude zime tle, pa ni potrebe po 4wd
V Kopru na dveh velikih parkiriscih niti enega, sami Renaulti pa Fiati.
Pol pa zagledam eno enko sedan, pa mi pred nosom odpelje
Ostala dva Subaruja sta pa itak iz moje familije
Se vidi, da ni hude zime tle, pa ni potrebe po 4wd
Torej...
Pobiram zadnja naročila!
do sedaj zbrani:
Bojc_T: velike črke, bela, 90cm, 1x
Gorazd: male črke, bela, 50cm, 2x
Niva13: velikost? a imaš kaj napisano na okvičku? gledal sem tud okol avta in ne bi bilo slabo na zunanji strani pod zadnjim brisalcem, tam k je črni rob okol šipe... ali ob strani... jest jo bom dal sem nekam...
IrCAR81: isto kot niva13?
no... ostali se pa dopišite! naročila sprejemam do srede popoldne...
Pobiram zadnja naročila!
do sedaj zbrani:
Bojc_T: velike črke, bela, 90cm, 1x
Gorazd: male črke, bela, 50cm, 2x
Niva13: velikost? a imaš kaj napisano na okvičku? gledal sem tud okol avta in ne bi bilo slabo na zunanji strani pod zadnjim brisalcem, tam k je črni rob okol šipe... ali ob strani... jest jo bom dal sem nekam...
IrCAR81: isto kot niva13?
no... ostali se pa dopišite! naročila sprejemam do srede popoldne...
-
subidu
ej, krtače niso panika, tudi štrajfix ne, če ne spričas direkt pod rob nalepke!!! če pa SLUČAJNO se kakšna odlima, se pa naredi druga... jest mam zadi črke debele dobr mm, pa 5mm visoke, pa ga dostikrat perem v pralnici, pa ni nič!
Cene še nisem skaluliral...
izgledajo pa takole...
http://www.moj-album.com/slike/4165569/ ... 2sqg.v.jpg
Cene še nisem skaluliral...
izgledajo pa takole...
http://www.moj-album.com/slike/4165569/ ... 2sqg.v.jpg
@niva - bela ni panike, kar se tiče notranje saj jo zeleno tonirana zadnja šipa zelo zatemni - danes preverila z bojčem - tko da zna biti siva celo premalo vidna, razen če bi bila na zunanji strani kjer pa bi morda za vse tiste ki nočete preveč vpadljive raje SIVO
(sedani pa zadaj itak nimajo brisalca in ni panike glede odlepitve, mojster s štrajfiksom pa itak nima kaj do konca špricat v zadnjo šipo
)
Mislim da bojč zdej naroča kar zunanjo BELO ampak naj to še on potrdi
Mislim da bojč zdej naroča kar zunanjo BELO ampak naj to še on potrdi
Mal smo danes gledali mojo zadnjo sipo. Sicer ima res kar nekaj placa na vrhu do prvega grelca (v primeru, da bi jo imela znotraj), vendar imam obcutek, da je pri sedanu sipa bolj zaobljena in bi bilo vse skupaj precej krivo, zato sem se potem raje odlocila za diskretno varianto zadaj na crni plastiki nad Subaru napisom (v velikosti le tega) Mogoce je res mal majhen napis, je pa le 
Msenjur bos dobil na mail od Subidu kolk dimenzije. Ce ti pa ni odvec, mi pa prosim se eno za na sipo naredi, ce se slucajno premislim (ceprav bi jaz vseeno raje sive)
tnx
Msenjur bos dobil na mail od Subidu kolk dimenzije. Ce ti pa ni odvec, mi pa prosim se eno za na sipo naredi, ce se slucajno premislim (ceprav bi jaz vseeno raje sive)
tnx
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov