Legacy 2.2 - se da dobiti kak konjič?
Lajšan menjalnik?! To so zobniki navrtani al kako? Js sm se hecu, si nism mislu da to res kdo delabirdy napisal/-a:sicer ni subi sam vseen:flat4 napisal/-a:zdj pa sam še zobnike v menjalniku povrtat da bojo čim lažji
pr moji alfi je menjalnik lajsan, pa se zaradi obilice konjev niti ne pozna prevec-medtem ko salta se pa sanjsko dobr-sinhroni KUJ zagrabijo itd....
ps
ko bos lajsal vstrajnik ne pozabi balansiranje in ne pretiravat, ker bom drugace moral poiskat slike kaj je naredl z eno opelco ko ji je raztrgal vstrajnik
Birdy nič bat, Cheno je to naredu tko kt se spodobi. Glavno gred je zbalansiral z vztrajnikom skupaj, pa še bate ujel na 0,1 g natančn. Jst osebno vztrajnika brez balansiranja še na kolo ne bi dal.
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
ja flat lukne v zobnikih....ce sam delas te amterjal pride cca 15K sit po zobniku in mnogo preklinjanja....
kolega k je to delal na mojmu avtu(takrat njegovmu) je reku da ga ni dnarja da gre se 1x to delat
ps
glih danes sem prestavljal alfo po dvoriscu.....kok je uzitek ko si v avtu, k zakoplje brez vprasanja, sam zato ker si mal prehit trznu s sklopko in mu tud slucajn ne zmanjka moci...............ahhhhhh(bom poleti spet na cesto dal)
kolega k je to delal na mojmu avtu(takrat njegovmu) je reku da ga ni dnarja da gre se 1x to delat
ps
glih danes sem prestavljal alfo po dvoriscu.....kok je uzitek ko si v avtu, k zakoplje brez vprasanja, sam zato ker si mal prehit trznu s sklopko in mu tud slucajn ne zmanjka moci...............ahhhhhh(bom poleti spet na cesto dal)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov