Mr-B napisal/-a:Dejte interesenti spisek keri avti za čipat pa bo brat zrihtou prek ProCar-ja mal cnej k tole
A to od SKN-ja, al od kakega drugega ponudnika?
Prej bi reku, da kompromis med power in obrabo (kar potegne servise za sabo). Poraba se niti ne zviša tako drastično, obraba pa kr dosti, ker je avto potem bolj obremenjen. Vsi vemo, da če čipaš avto potem tudi bolj goniš (razen redkih izjem) in avto je veliko bolj na točki končne zmogljivosti.Mr-B napisal/-a:u fabrk itak ne naštelajo max power ker morjo en kompromis med power in porabo narest
LP B
Se podpišem pod tole.pito napisal/-a:Moje mnenje je da se najprej porihta izpuh, podvozje in zavore, kar stane že ogromno denarja. Pol pa pride na vrsto motor in konji. S tistimi dodatnimi konji se čez ovinke ne boš nič hitrej pelu, kvečjemu bojo šle zavore pa gume prej po gobe, pač večje hitrosti na ravninah, več žlajfaš itd. Kolk jih pa tle uživa po ravnem gont? Se pravi tist ko joka kolk je 600 -800 eur drago, nima tud slučajn za solidne žlajfe in pa podvozje so what's the point. Jaz sem bil cel napaljen ko sem avto kupu, zdej pa raj ta dnar za benz vržem pa se furam oz. upam da bom kdaj Sti kupu, namesto tunninga, pa ne zarad dodatnih konjev, ampak menjalnika, zavor, šper in pa podvozja, itd. Nočem tle pamet solit, ampak sem to napisal sam kot izhodišče za razmišljanje a se to res splača al ne. Jaz mislim da ja, ampak samo cel komplet: zavore, izpuh, podvozje in na koncu se motor.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov