Subaru majice
Gorazd, hvala za majice. Res so super!
Me pa nekaj zanima. Je morda prišlo pri modelu A do spremembe, saj je na sprednji strani Subarujev znak "napolnjen" s srebrno barvo, namesto da bi bil "prazen", torej notranjost taka, kot je osnovna barva majice, pri moji modra. Me nič ne moti, se bom že privadil.
Me pa nekaj zanima. Je morda prišlo pri modelu A do spremembe, saj je na sprednji strani Subarujev znak "napolnjen" s srebrno barvo, namesto da bi bil "prazen", torej notranjost taka, kot je osnovna barva majice, pri moji modra. Me nič ne moti, se bom že privadil.
Tisti, ki majic še niste prevzeli jih lahko prevzamete v četrtek (Tutenkamn, Ljubljana); tisti, ki želite, da vam majice pošljem po pošti, mi to sporočite.
@Sajmon: v fajlu, ki ga je luka pripravil za tisk, je imel logo na prednji strani 50% bele; ker je čudno zgledalo (prevelika pika/raster... pač narava tiska) sva se s tiskarjem odločila, da tiskamo tam sivo barvo;
modre A nisem videl... črne so pa fenomenalne
@Sajmon: v fajlu, ki ga je luka pripravil za tisk, je imel logo na prednji strani 50% bele; ker je čudno zgledalo (prevelika pika/raster... pač narava tiska) sva se s tiskarjem odločila, da tiskamo tam sivo barvo;
modre A nisem videl... črne so pa fenomenalne
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
- SubaruFreak
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 317
- Kraj: Kranj
Ej majica je super ... velikost prava... barva kulska in napis totalna zmaga...
Hvala!
se kej vidimo na kaksni kavi, ce ne prej naslednji cetrtek ( v kolikor bostekje zbrani)
Lp
Hvala!
se kej vidimo na kaksni kavi, ce ne prej naslednji cetrtek ( v kolikor bostekje zbrani)
Lp
150 BHP 2.0 Boxer Diesel, Satin White Pearl body paint, all the neccessities one needs combined with THE best driving experience in The World... LOVE it's what makes Subaru a SUBARU:)
- SubaruFreak
- Član Subaru kluba
- SubaruFreak
- Član Subaru kluba
hehe... pol se bo pa ocka pac moral obrisati pod nosom, kajne... No ja delcek sem tudi sam kriv, ker nisem prej pomislil... Eniovej drugace pa se enkrat: majica mi je tako vsec, da bi bil najraje kar noc in dan v njej... No ja to pomojem ne bi imelo ravno dobrega ucinka na dekleta, kajne??? Enivej se enkrat hvala!gorazd napisal/-a:majic ni več. sploh.
uy:
SubaruFreak
150 BHP 2.0 Boxer Diesel, Satin White Pearl body paint, all the neccessities one needs combined with THE best driving experience in The World... LOVE it's what makes Subaru a SUBARU:)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov