Aktualni SUBARU oglasi iz avto.net 4
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
jap .... T5 preverjeno ni nekaj k bi se bal notr usest k ne ves a bos ven prsu al ne....je hiter, mogoce je clo med hitrejsimi, definitivno pa ni zadosti da bi z njim strasil sopotnikegorazd0 napisal/-a:![]()
Če gre tko kot S70 T5 FWD,... je vseskup ena žalost (razen po AC)
mogoče sem prej pretiraval; sej - avto gre ko pes,... dokler je cesta ravna; v ovinkih je podkrmarjen, trekšn kontrol ne dohaja moči motorja, špere ni, pospešek pa tud ni tak, kot bi pričakoval od 240KM,... vse našteto za S70 FWD. Drugač pa všečen avto, nabit z opremo,... če so ti všeč Volvoti.je vseskup ena žalost
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Jst se ne morm navadt da je subi bol letu po uvinkih s slabšimi gumami k jih mam zdej na v70, tle je rit dost hitr pred tabo (pomoje je fora tut u tem k ma zadne pecikle za cca. 2cm bol not k prve, razmišlam o distančnikih)
pospeski pa spet niso buhuhu sej je avto dost težek, trekšn kontrol je pa ceu smeh.oprema je pa vsa k je bla '97 mogoča,lesen volan, leseni dodatki, ceu usne, potovaln pc, use štrom, 8 zvokulj po avtu, šibedah. porabo sm spravu na 9.5L
.
za 13 let starega z pol balon gumami lahko recem:cheno napisal/-a:se pritožujete nad obanšanjem 16let starega serijskega avta z balon gumam
ce bi imel konj da se uspe prevagat itd....pol je hudo dobro vodljiv avtek - ker je pa kruta realnost v 116 cavalih in 200k km (min) na grbi je pa seveda podkrmarjen
ps
pa kaj se pritozujem - itaq ga mislem dvignt :P
cheno, to ni serijsko
mene osebno je tanova 1,5 impreza, ki ima celih 105 km parkrat presenetla na ovinku. Je kar živahna z zadkom. Tud 2,0 2004 letnik je kar živahna. Pa sta obe serijski, brez DCCD. Legacy je bil pa sploh ringlšpil
Men osebno je všeč nevtralna lega subarujev čez ovink. Všeč mi je tud to, da če hočeš lahko ritko loviš. Da bi bil pa avto pretirano podkrmarjen se mi pa ne zdi. No, vsaj pri moji vožnji tega nisem občutil.
mene osebno je tanova 1,5 impreza, ki ima celih 105 km parkrat presenetla na ovinku. Je kar živahna z zadkom. Tud 2,0 2004 letnik je kar živahna. Pa sta obe serijski, brez DCCD. Legacy je bil pa sploh ringlšpil
Men osebno je všeč nevtralna lega subarujev čez ovink. Všeč mi je tud to, da če hočeš lahko ritko loviš. Da bi bil pa avto pretirano podkrmarjen se mi pa ne zdi. No, vsaj pri moji vožnji tega nisem občutil.
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov