SKN (Slovenija) tuning

Izboljšave zmogljivosti in voznih lastnosti
Odgovori
TH Performance
Novinec
Prispevki: 9

Odgovor Avtor: TH Performance » 08. Marec 2008, 01:48

Momci

nazalost niste u pravu. Cilindar broj 3 pregara radi konstrukcije motora, a ne premalo goriva.

Naime, kraj cilindra 3 nalazi se turbo koji pregrijava taj cilindar. Zato cil3 radi sa 100C stupnjeva vecom temperaturom od ostalih 3 cilindra. ZATO se EGT sonda stavlja iskljucivo na 3ci cil. ZAto je potreban remap nakon zamjene auspuha protocnim.

Svaki subaruovac bi to morao znati....

flat4
Nebijedu
Prispevki: 1783

Odgovor Avtor: flat4 » 08. Marec 2008, 08:06

pa isto je pri vseh N/A boxer motorjih... Tretji cilinder strada bencina, tretji cilinder ma v riti mazanje ojnice...
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6619
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: gorazd0 » 09. Junij 2008, 23:46

Na strani se je pojavil Prodrive logo,... je v igri kako zastopstvo, dogovor, licenca, šolanje,..?

Imprezarji bojo spet čist slinasti... ;-)

turbolenza
Uporabnik foruma
Prispevki: 53
Kraj: lj

Odgovor Avtor: turbolenza » 03. Avgust 2008, 22:28

lep pozdrav vsem, sem se pojavil na pravi strani. Upam, da me bo kdo šmirglal. Sem lastnik Xt turba, tistega, ki je tudi na portalu,(se zahvaljujem vsem navdušencem, da ste ga objavili), je dejansko rariteta na nšem malem prostoru. Sicer sem isto zadovoljen z njegovimi performansi, pa vendar, moti me turbo zamik, tu zgubim najmanj dve sekundi, pa tudi moj način vožnje je tak, da sem podhranjen s pospeški. Skratka, rad bi ga spravil na cca 200 KM,(zdaj 136 KM), predvsem pa bi rad povečal navor(zdaj 196 nM). Ker pri SNK čip tuning ni mogoč, kar se čudim, saj je XT nekak vzporednik impreze, se preko foruma obračam na tiste, ki mi lahko kakor koli pomagajo. Ne bi rad karkoli predeloval izven osnovne zmogljivosti tovarniškega modela, vendar sem prepričan, da se da z določenimi posegi povečati moč motorja za cca 50 Km. Upam, da mi lahko kdo pomaga. Reward je bil že razpisan v temi XT turbo

Thomas22
road pirate
Prispevki: 6758
Kraj: Železniki

Odgovor Avtor: Thomas22 » 03. Avgust 2008, 22:46

Poskusi pri Jemc Tomažu, ki je vodja ekipe Tomaža Kaučiča lanskega prvaka v reliju.
Don't allow your mind tell your heart what to do.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost