Letne gume
gume-direkt.com so šajze za popizdit. Sorry na izrazih. moj sodelavec je pri njih naročil pnevmatike za njegovo fiesto, seveda hočejo nakazilo v naprej. Uporabil je Visa kartico in je drug dan dobil e-pošto, da avtorizacija ni šla skozi. Potem je poklical na firmo in so mu rekli naj plača preko poližnice, ker pač glede avtorizacije mu ne morejo nič pomagati. Spremenili so mu način plačila in je preko Klika plačal znesek na njihov račun, agentka mu je razložila, da bodo pnevmatike pri njem v roku 3-5 dni. Po tednu dni je spet poklical, ker še ni dobil letnih pnevmatik. Vprašali so ga če je po faxu po opravljenem plačilu poslal k njim potrdilo o plačilu. Seveda ga ni, ker mu tega v štartu niso povedali. Vemo pa, da če hočeš potrdilo o plačilu preko Klika moraš na banko in ti ga seveda dajo, vendar ti to vzame čas in poti. Agentka pa je tudi predlagala, da lahko oni naredijo poizvedbo, vendar bo to trajalo nekaj dni in ko bo poizvedba opravljena bo od takrat še trajalo 3-5 delovnih dni da pnevmatike prispejo do njega. In ta čakalna doba se je v resnici podaljšala iz 3-5 dni na 2-3 tedne.
Nevem če je zaradi teh par evrčkov vredno tako dolgo čakat in se sekirat. Zato pa j...š spletno trgovanje, sistem; greš pa kupiš meni osebno bolj odgovarja.
Nevem če je zaradi teh par evrčkov vredno tako dolgo čakat in se sekirat. Zato pa j...š spletno trgovanje, sistem; greš pa kupiš meni osebno bolj odgovarja.
Bodi dober z drugimi, ker čas dela razlike.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov