Vseen se grem pelat....
no, jest sm bil na blokah! prišel sem čez Begnje, cerknic, tam od brata subaruja ven vleku, pol pa gornje jezero, pa grad snežnik, in potem se je začelo... iz metra v metra je bilo več snega! pa je bilo spluženo, sam ga je na višinski razliki kar dost zapadl! in srečam dva v enem fiatu, pa pravita da ni za naprej za it... in jaz pameten, pejmo še mal naprej pogledat... in po enih 5km se mi je začelo zdet, da bi bilo pametno obrniti in iti nazaj, ker je bilo snega čedalje več, avto je pa tud sam levo desno še neslo... in potem problem - kje obrnit? ob cesti 1m napluženi kupi, na levo breg itak! in sem se mogu lepo 5km peljat rikverc! še zdej me vrat boli! in potem me je vmes parkarat cist v rob ceste potegnilo... no ja, ampak sem vsaj prišel do dol! za trenutek sem pomislu, da se v veliki piz.da.riji!
no, ampak je tam dol prava zima! v ložu mede k pr norcih, na cesti je sneg, in pol je do glavne ceste Cerknica - bloke skoz padal, no od tam naprej je bil pa dez...
no, ampak je tam dol prava zima! v ložu mede k pr norcih, na cesti je sneg, in pol je do glavne ceste Cerknica - bloke skoz padal, no od tam naprej je bil pa dez...
- Gromozansky
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 410
- Kraj: Rakitna
- Gromozansky
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 410
- Kraj: Rakitna
Jst sm se peljal pa iz NM proti LJ. Ker je bila na avtocesti gužva, sem se odločil za staro cesto. Na njej ni bilo niti enega avta od NM pa do Muljave. Pred Muljavo pa ŠOK! Priletim izza ovinka in na cesti policija ter avto v jarku ob cesti in v njem 7! ljudi. Tam je bil tudi policijski tuareg (prvič sem ga videl v živo) in so ljudi vlekli iz avta. Nobenemu nič, ampak vseeno je grdo zgledalo. Imel pa je seveda letne gume!!!
No naprej do Ivančne gorice ni bilo nobenih presenečenj več, Ampak celo cesto od NM do Ivančne je bilo na cestišču 5cm snega. Tako da skoraj celih 40 kilometrov lepe vožnje z max 60km/h na ravninah, v ovinkih pa 4x4 užitki.
No naprej do Ivančne gorice ni bilo nobenih presenečenj več, Ampak celo cesto od NM do Ivančne je bilo na cestišču 5cm snega. Tako da skoraj celih 40 kilometrov lepe vožnje z max 60km/h na ravninah, v ovinkih pa 4x4 užitki.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
no, moj leone je pa včeraj oral po Katarini in bližnji okolici
. Od topola smo splezali do Sv. Jakoba po peš poti, ki ni bila plužena, samo par gazi, od tam pa dol v dolino proti Medvodam, na še en strm vzpon na Gonte.
Bilo je nepozabno.
Bilo je nepozabno.
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov