Moje mnenje je, da perfektno deluje LSD, ki ga imaš zadaj.BMW_rok napisal/-a: Ravno danes sem sprobal VDC (in TSC) v snegu in zadeva deluje prefektno.
http://shrani.si/t/18/M8/m5W86Hc/1/lsd.jpg
Moje mnenje je, da perfektno deluje LSD, ki ga imaš zadaj.BMW_rok napisal/-a: Ravno danes sem sprobal VDC (in TSC) v snegu in zadeva deluje prefektno.
Kako kaj pri tebi deluje LSD? Če si kdaj kje kopal, a ti vedno vrtita obe zadnji kolesi ali se ti je kdaj zgodilo da se je vrtel zadaj samo en in spredaj en po diagonali. Namreč pri našem bivšem Outbacku 2.5 z LSD jem in brez VDCja, se je zgodilo da smo se lepo vkopali v sneg, vrtela sta samo dva po diagonali. In to nisem mogel verjeti, potem sem pa slišal marsikaj, med drugim tudi da 2.5 Outback sploh nima LSDja ali pa da so ga na tehničnem pregledu uničili na valarjih (zaradi nekih sklopk in nevem česa vse), vendar iz bajkerjevega posta je lepo razvidno da tudi 2.5 model ima LSD. Tako da me res zanima če si kdaj opazil da se je zadaj samo en vrtel.BMW_rok napisal/-a: Ravno danes sem sprobal VDC (in TSC) v snegu in zadeva deluje prefektno. Šel sem na sneg z letnimi gumami in TCS nikakor ne ovira speljevanja v snegu. Vsaj pri meni ne, čeprav sem tudi jaz že bral, da je s TCSom lažje obtičati. Če spelješ tako, da avto zakoplje, ni čutiti nikakršnega odvzemanja moči in če hočeš še vedno koplje, videti je le, da elektronika malo uravnava obrate, ter moč vejretno prenese na kolo več oprijema. Ker če ti avto ostane v snegu itak nima pomena, da turiraš obrate do 6.000, ker boš samo še bolj obtičal.
Glede vrtenja koles res še nisem spremljal kako se obnaša, ker sem bil zadnjič prvič na snegu z njim. Katero generacijo misliš, da ima LSD? Moj je letnik 2001 in ga verjetno nima? A je kakšna posebna oznaka na diferencialu (tako kot pri BMW-ju S, ki pomeni Sperrdifferenital)? Bom probal drugič posnetiUnikat napisal/-a:Sem ugotovil, da 2.5 nima ne LSDja ne VDCja, medtem ko 3.0 ima oboje, govorim za drugo generacijo. Tisti podatki, ki jih je posredoval bajker so pa za tretjo generacijo, sem šele zdaj opazil. Mah, sem vedno mislil da ima LSD tudi 2.5 model...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov