Predelava subarujev z volanom na desni strani
Predelava subarujev z volanom na desni strani
Zanima me, če je že kdo kje zasledil ali pa je že probal, kako predelati subaruja z volanom na desni strani (Japonska, Anglija), na "tapravo" stran (volan na levi)?
--edit
Popravil naslov,... če ni ok, mi povej
--edit
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
sem ze razmisljal....vzames legacy turbox2 in spulis ven masino z vso pripadajoco periferijo in jo vtaknes v neki drugo karoserijo(pa zavore in ostale drugacne zadeve tud)
blem rata ker bi moral kolektor za levo stran na novo delat, ker je tam kjer pride turbo ojacevalec servo zavore...
vsekakor manj dela in lazje kot svap rhd/lhd(kjer bi slej k prej naleten na isti problem)
ce je to res, mi zaupas iz kje bos prvleku motor(avto) in kok te bo kostal(prblizen)?
(nekej casa, dokler se nisem odlocu za off road, me je ta varjanta namrec izredno matrala)
blem rata ker bi moral kolektor za levo stran na novo delat, ker je tam kjer pride turbo ojacevalec servo zavore...
vsekakor manj dela in lazje kot svap rhd/lhd(kjer bi slej k prej naleten na isti problem)
ce je to res, mi zaupas iz kje bos prvleku motor(avto) in kok te bo kostal(prblizen)?
(nekej casa, dokler se nisem odlocu za off road, me je ta varjanta namrec izredno matrala)
Re: Predelava subarujev z volanom na desni strani
Moje mnenje se glasi, da je to ena sama neumnost, ki vzame čist preveč časa in denarja. Sam se bi raje poglobil v samo homologacijo, kaj vse je treba narest, da je avto pri nas tehnično izpraven. Torej, izpušni plini, luči (drugačen snop) in mogoče še kakšna malenkost. Potem bi na avto inštaliral kamero na levo stransko ogledalo ali na levi a stebriček, ali na streho in en ldc monitor v armaturo, da bom varno prehiteval.TedyBi napisal/-a:Zanima me, če je že kdo kje zasledil ali pa je že probal, kako predelati subaruja z volanom na desni strani (Japonska, Anglija), na "tapravo" stran (volan na levi)?
--edit
men se pa zdi, da je bolje mal kolektorje predelat, pa kablovje drugače speljat pa maš mir, kt da neke kamere pa ekrane pa dodatna ogledala pa svega boga montiraš po avtu
Sej taka umetnost pa spet ni...
Sej taka umetnost pa spet ni...
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
Hvala za komentarje.
Ideja je res uporaba motorja EJ20tt.
Iskani model je RSK.
Verjetno je res lažja menjava motorja z vsem pripadajočim v eno imprezo al pa legaciya (zapoigrat s kablovji in pa z ojačevalcem servo zavore,...) in tak avto pelat na homologacijo pol pa gas
Da bi skušal kar tak avto z volanom na desni pelat homologirat, pa nisem niti razmišljal
Uvoz pa pride upoštev seveda iz Anglije al pa direkt iz Japonske.
http://www.pistonheads.com/sales/list.asp?s=284
Ideja je res uporaba motorja EJ20tt.
Iskani model je RSK.
Verjetno je res lažja menjava motorja z vsem pripadajočim v eno imprezo al pa legaciya (zapoigrat s kablovji in pa z ojačevalcem servo zavore,...) in tak avto pelat na homologacijo pol pa gas
Da bi skušal kar tak avto z volanom na desni pelat homologirat, pa nisem niti razmišljal
Uvoz pa pride upoštev seveda iz Anglije al pa direkt iz Japonske.
http://www.pistonheads.com/sales/list.asp?s=284
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost