Sicer zanimivo, le malo vleče se vse skupaj.
Avtokros Tunjice 2008
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 954
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Avtokros Tunjice 2008
Je bil kdo v našem koncu?
Da ne bo pomote, mislim da spaljeni misle nekaj podobnega kot je razvidno na sliki (hvala Gore)spaljeni napisal/-a:Pa še neki da ne morete mimo tistega cegla po imenu audi je problem v vaših podvozjih 500 konj vam ne bo pomagalo če ne boste poštimali da se bo avto peljal.
Voznik audija gleda kam bi tišu vn iz ovinka, voznika legacyja pa je strah da ne bo podrl zunanje ograje
http://www.subaru-slo.net/userpix/4_cegu_in_legy_1.jpg
kolikor sem jaz slišal (do takrat ko smo mi prišli gor, je menjalnik že šel papa) je lavrič brez problema sledil audiju in verjamem da bi tudi padu mimo njega če ga nebi menjalnik zaj***. Sej Jeriha je pa na koncu pri audiju tudi zaklal menjalnik, ko je hotel krofke risat... Tko da so na koncu tud njega mogl porivat v park ferme. Pač menjalniki so hudo obremenjeni, to se res drvar z njimi...
Se pa audi dobr pele, tle ni kej rečt...
Se pa audi dobr pele, tle ni kej rečt...
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 954
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
Ni za kajsubi92 napisal/-a: Da ne bo pomote, mislim da spaljeni misle nekaj podobnega kot je razvidno na sliki (hvala Gore)![]()
Bil sem ravno zraven, ko je Jeriha prehitel Subija. Tam je delovalo, kot da ima Audi neskončno moč, je pa nekaj sekund kasneje Subi crknil in je povsem možno, da mu je ob meni že nagajalo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov