forester servis

Subarujev predstavnik razreda SUV
Odgovori
Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7942
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 23. Junij 2008, 09:57

A ste še sklopko menjal :D , BTW a ste šli po poti motorja a po poti menjalnika, kaj je blo pa z vijaki :-P

@nofear - šele sedaj sem vidu da kupu originalne mikro jermene in filter olja... :roll: , zobatega pa Gates :-P

Uporabniški avatar
gozdarček
Uporabnik foruma
Prispevki: 329
Kraj: Tuhinj

Odgovor Avtor: gozdarček » 23. Junij 2008, 13:57

ja prehodila sva pot po poti motorja

zgodbica o šraufu in matici?

-o šraufu:
nekega dne se je en japanezer usedu za pult in globoko potuhtal kako najbolje skriti šrauf za pritrditi kompresor klime, odločil se je da jenajbolj nedostopno mesto pod kolektorjem, midva sva pa klela k šintarja

-o matici:
je bil en mehanik ki mu je bila neznansko ušeč matica nosilca. Drgnu jo je tolk cajta da je bla čis okrogla nato pa jo je kot pravi Peter Klepec uspešno zategnu na nosilc motorja
kaj pa midva - ja nič klela sva k šintarja - vsakršna podobnost s prejšnjo zgodbo je popolnoma nenamerna
ko bi bil vedež ne bil bi revež
LP DARC

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7942
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 23. Junij 2008, 14:56

Nice :D

mojvoj
Uporabnik foruma
Prispevki: 28
Kraj: Lj

servis

Odgovor Avtor: mojvoj » 06. Januar 2009, 18:25

Na kateri servis vozite vaše subaruje, oziroma s katerim ste najbolj zadovoljni?
V mislih nimam nizke cene za opravljen servis, ampak dobro narejen servis za pošteno ceno.

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Moderator
Prispevki: 1192

Odgovor Avtor: _BiStRi_ » 06. Januar 2009, 18:57

Kržič Vrhnika, cene dobre, opravljeno tako kot se zagre...pa vejo kaj delajo...
;-)

mojvoj
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: mojvoj » 06. Januar 2009, 19:04

Ja saj tega Kržiča kar pohvaljo....po drugi strani pa pograjajo Interservis v Lj...

pri serviserju je najpomembneje, da naredi dobro, ter tisto kar je potrebno, ne pa vse drugo samo da ti orng zaračuna....

zelo slabe izkušnje sem imel s prejšnjim avtom na Seat servisu na Verovškovi....katastrofa...kar naprej so neke lučke gorele...da sem nonstop tam visu..dokler nisem servisa zamenal....

gore
Uporabnik foruma
Prispevki: 954
Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
Kontakt:

Odgovor Avtor: gore » 06. Januar 2009, 19:36

Jaz imam z Marucljem (Interservis) dobre izkušnje.
Sicer pa svojo raketo servisiram pri kolegu, ki ima doma "mehankarijo".

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6617
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: gorazd0 » 06. Januar 2009, 19:49

Dokler sem vozil k Maruclju sem bil z narejenim zadovoljen; odkar ga je pod okrilje vzel Interservice, so cene močno narastle,... in hodim drugam.
Fiat.
Brez panike.

mojvoj
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: mojvoj » 09. Januar 2009, 20:00

Kaj zdaj.....???? a nč na servis ne hodte????

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6617
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: gorazd0 » 09. Januar 2009, 20:24

ta pridni redno; ta poredni,... pa sami vejo ;-)
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator
Prispevki: 3360

Odgovor Avtor: NoFEAR » 09. Januar 2009, 20:47

Jst bom zdej kmalu spet mal oljčka pa filter zamenju. Pa zna bit, da bo tud akumulator treba kmal...

Uporabniški avatar
Unikat
Član Subaru kluba
Prispevki: 1130

Odgovor Avtor: Unikat » 09. Januar 2009, 21:00

Hodmo, hodmo. Naša familija redno že odkar obstaja Kržič, za njih ti lahko povem da so super, znajo pristopit k stvari tako kot se zagre.
EJ257, FB25

Uporabniški avatar
pilgrim
Uporabnik foruma
Prispevki: 260
Kraj: mb

Odgovor Avtor: pilgrim » 10. Januar 2009, 06:00

... hodimo, hodimo ... no, na redne servise, ostalo se nekako noče kvariti.

ker je star 4 leta, mojemu foriju ni več potrebno hoditi na uradni servis, na štajerskem je to velikanski avtocenter šerbinek, zato sva poiskala malo manj uradno varijanto, servis avto konjedic v miklavžu na dravskem polju. majhen servis, ki je uradni za peugeote, bil pa uraden tudi za subaruje tam do konca devetdesetih let, o čemer pričajo uokvirjena potrdila za opravljene seminarje in izobraževanja po nemčiji in avstriji. še vedno rad dela subaruje (in ti ob servisu tudi brez dovoljenja zamenja okvir za tablici s svojim).

njegovi izjavi:
- saj če je kaj večjega narobe, grem do šerbineka, se poznamo, in tam preverim na uradnem računalniku;
- dele pa, originalne seveda, dobivam od nekoga drugega v lj, so vsaj 10% cenejši kot pri interservisu.

avto je bil na rednem servisu na 75kkm pri tem konjedicu, plačal sem, kolikor pač sem, primerjave niso možne, ker so mi na različnih servisih menjali različne zadeve, občutek pa je pri majhnem servisu pač malo boljši kot v velikem kombinatu, kjer je subaru samo majhen majhen delček grosističnega ukvarjanja z hiundaji, fordi, mazdami in tako dalje.

PS: pa še nekaj pozitivnega - miklavž je vsaj dobrih 10km oddaljen od mb, tako da se ob servisu vsaj malo nakolesarim z zložljivim kolesom, ki je že nekaj časa skoz v prtljažniku.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost