Forester kompas l.99
Forester kompas l.99
E me zanima če ma kdo kej podobnega v Foresterju in če se da nastavit stopinje C namesto F http://www.subiegal.com/thecars/impreza ... ugepod.jpg
made in japan
Če smo ravno pri kompasih - že nekaj časa tenstam vprašanje, pa niti nisem vedu, v kateri forum bi ga vtaknil...
Zanimam se za en "afterthought" (montažni, npr.) kompas/horizont? A je kdo že vidu kej takega, takega, takega ali takega (hehe, res retro), samo da ima še vertikalno skalo za nagib? Po možnosti malo bolj natančni ko na 5° (mnja, če bi malo bolje zgledal, tud ne bi imel nič proti,
)
Zanimam se za en "afterthought" (montažni, npr.) kompas/horizont? A je kdo že vidu kej takega, takega, takega ali takega (hehe, res retro), samo da ima še vertikalno skalo za nagib? Po možnosti malo bolj natančni ko na 5° (mnja, če bi malo bolje zgledal, tud ne bi imel nič proti,
No prisoner's dilemma here. Over the long term, symbiosis is more useful than parasitism. More fun, too. Ask any mitochondria. -- Larry Wall
Za premislit je, ali so tele plavajoče zadeve za v avto. Ker avto izven asfalta tresssssse in razne plavajoče zadeve poskakujejo in ni prav nič lahko odčitavati. Za na jadrnico so super, za v avto pa vprašanje.Zanimam se za en "afterthought" (montažni, npr.) kompas/horizont?
Čeprav so mi analogni cajgerji in podobno bolj simpatični od digitalnih prikazovalnikov, bi tukaj raje posegel po slednjih.
Pa ko smo ravno pri merilcih tega in onega (da razširimo temo
http://www.mimovrste.com/artikel/342011 ... klinometer
tole bi ustrezalo tvojemu opisu....čeprav ni kompasa ;)
lp
tole bi ustrezalo tvojemu opisu....čeprav ni kompasa ;)
lp
Justy '91 1.0 4x4 <- Kr1pcA 
@delta hf: si imel ta kompas že originalno vgrajen? Zadeva je zelo redka in jo je praktično nemogoče najti v Evropi.
Pa še eno vprašanje: razmišljam, da bi zmontiral termometer za zunanjo in notranjo temperaturo. Kam bi bilo najboljše zmontirati senzor za zunanjo temperaturo, da bo meritev kar se da točna, in kje speljati kabelček za zunanji senzor iz kabine?
Pa še eno vprašanje: razmišljam, da bi zmontiral termometer za zunanjo in notranjo temperaturo. Kam bi bilo najboljše zmontirati senzor za zunanjo temperaturo, da bo meritev kar se da točna, in kje speljati kabelček za zunanji senzor iz kabine?
Tudi o tem sem razmišljal, da bi dal senzor v okolico zunanjega ogledala, samo nikoli nisem videl razdrtega in se mi ne sanja, kako kompliciran bi bil ta postopek. Če bi hotel speljati kabelček po istem kanalu kot je speljana napeljava za elektriko zunanjega ogledala, je verjetno kar nekaj podiranja. Ali se motim?
Kaj pa, če bi ga montiral nekam v motorni prostor?
Kaj pa, če bi ga montiral nekam v motorni prostor?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov