Pečica še vedno deluje v polnem zagonu.
dan Subarujev... Vransko, 2. sept 2008, 14h-18h
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4462
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Uradno naj bi se začelo ob 14h - verjetno pa 'demonstratorji' malo trenirajo...greg napisal/-a:sej zato mate pa tut forija na offroad terenu...uglavnm dol se že dogaja na polno, poslušanje stijke kako škriple po poligonu ti kar kocine vzignesubi92 napisal/-a:Nimajo dovolj metl da bojo za vami pometal zemljo iz proge...
pa začel se je že ob 11ih če se ne motim ane?
D.
No, tale steza Vransko je res huda! Prijetno me je presenetil moderni objekt! Drugače pa, STi je bila divja (čeprav kakšen daljši krog ne bi bil napačen (sm slišal da so bili na začetku šoferjji bolj divji)) , forester predrzen, outback pa super! Sicer ne vem, zakaj niso pustili nam za vozit - outbacka - saj naj bi bil namen tudi trening varne voznje, sam kot sopotnik se ne naučiš dost...
No, ampak drugače je bilo pa super! Organizacija, vse! Lepo poskrbljeno s strani Interservica, kateri se je v zadnjem letu prebudil, in koncno nekaj naredil tudi za promocijo! :fewefw
Veselje je bilo pogledati po parkirišču (pred stezo), kjer so bili večinoma sami subaruji... med gosti vsi v subarujevih majčkah, kapicah, srajčkah... Navsezadnje nas sploh ni tako malo!
sm pa dons bral v časopisu, da naj bi enodnevni tečaj za avto stal 180€! to je pa kr drago, a ni?
No, ampak drugače je bilo pa super! Organizacija, vse! Lepo poskrbljeno s strani Interservica, kateri se je v zadnjem letu prebudil, in koncno nekaj naredil tudi za promocijo! :fewefw
Veselje je bilo pogledati po parkirišču (pred stezo), kjer so bili večinoma sami subaruji... med gosti vsi v subarujevih majčkah, kapicah, srajčkah... Navsezadnje nas sploh ni tako malo!
sm pa dons bral v časopisu, da naj bi enodnevni tečaj za avto stal 180€! to je pa kr drago, a ni?
- snetaskira
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 56
- Kraj: Kranj
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4462
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Meni se ne zdi drago... Oz. se mi zdi kar dobra investicija.msenjur napisal/-a: sm pa dons bral v časopisu, da naj bi enodnevni tečaj za avto stal 180€! to je pa kr drago, a ni?
Drugače pa sem nad dnevom Subarujev / testi / predstavitvijo bil zelo razočaran. Razen itak že prepričanih Subarujevcev takšna predstavitev ne prepriča nikogar...
D.
u bistvu impreza niti nima tok lepe ritkesnetaskira napisal/-a: http://www.subaru-slo.net/userpix/118_V ... _3_1_1.jpg
in ja kt navadno smo eni gnili na faxu vmes med vecino prireditve......tok da je ratal pointless pridet
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov