Sm mislu da kej več stane; pa se splača tak filter kupt?flat4 napisal/-a:verjetno je temu res tako, da. Od k&n ga dobiš za kakih 30 - 40 evropskih dinarčkov.direkt za u airbox.
Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 4
Ja. dolžina x širina. Največ Subarujev ima tako dimenzijo, so pa tud druge, tko da preveri.klemz napisal/-a:To mislš velikost filtra ne?NoFEAR napisal/-a:Dej najprej dimenzije povej...
A maš 285x169?
Mislim da so na NASIOC forumu američani delali en test s temi filtri, pa sta se najbolš obnesla GREEN, pa original STI. Green stane cca. 60€, STI pa okol 100.
Pa ko/če boš kupoval, se splača zravn kupit tud kit za čiščenje...
Green so teli ne? Kdo pa dela STi filtre čist za info?NoFEAR napisal/-a:Ja. dolžina x širina. Največ Subarujev ima tako dimenzijo, so pa tud druge, tko da preveri.klemz napisal/-a:To mislš velikost filtra ne?NoFEAR napisal/-a:Dej najprej dimenzije povej...
A maš 285x169?
Mislim da so na NASIOC forumu američani delali en test s temi filtri, pa sta se najbolš obnesla GREEN, pa original STI. Green stane cca. 60€, STI pa okol 100.
PS: kako za vraga zgleda konusni filter v ohišju?
Ok, sej tist sm dau sam link od filtra, to je najdl pod sloNoFEAR napisal/-a:Samo pri RSR-u ne, kr se boš načakal za par mescev... Naroči iz tujine, jst sm ga od >tukaj< dobil v 4 dneh.
Kdo dela pa STI originale, pa ne bi vedu...
A je že kdo bil na poletnem sanjkanju v Kranjski Gori - snkališče "BESNA PEHTA"?
Mi smo bli ta vikend tam, in se nismo mogl upret sankanju... s sedežnico se pelješ gor in potem letiš s sankami dol... full hudo. Priporočam vsem, ki boste kej hodil tm okol. Je fajn tud za tamale (Karli, Suzi)-bi užival na ferik
maš pa tud full dobre spuste za kolesarske navdušence... dons je en padu u grmovje lih k smo se s sedežnico mem pelal-je znal bit zlo boleče
U glavnm, nism vedla, da ma Kranjska gora zdej vse to, tko da nekaj zaslužjo tud poleti, ne sam pozimi
FULL DOBR U GLAVNM, PRIPOROČAM!!
Mi smo bli ta vikend tam, in se nismo mogl upret sankanju... s sedežnico se pelješ gor in potem letiš s sankami dol... full hudo. Priporočam vsem, ki boste kej hodil tm okol. Je fajn tud za tamale (Karli, Suzi)-bi užival na ferik
maš pa tud full dobre spuste za kolesarske navdušence... dons je en padu u grmovje lih k smo se s sedežnico mem pelal-je znal bit zlo boleče
U glavnm, nism vedla, da ma Kranjska gora zdej vse to, tko da nekaj zaslužjo tud poleti, ne sam pozimi
I may not be PERFECT, but I am ALWAYS ME!!!
Če je isti kot za imprezo ga lahko pri meni dobiš, sem pred kratkim konusnika not zmontiral.klemz napisal/-a:Green so teli ne? Kdo pa dela STi filtre čist za info?NoFEAR napisal/-a:Ja. dolžina x širina. Največ Subarujev ima tako dimenzijo, so pa tud druge, tko da preveri.klemz napisal/-a: To mislš velikost filtra ne?
Konusnik v stock airboxu naj bi bila bedarija kolkr sem bral, je pa zaželjeno, da ga ogradiš, da ne vleče toplega/vročega zraka od motorja in/ali turbine.
Sem bil na poletnem sankališču na Rogli, kjer je dost podobna zadeva kot v Kranjski, pa morm rečt da je res fajn. Tiste sanke kr letijo...romana napisal/-a:A je že kdo bil na poletnem sanjkanju v Kranjski Gori - snkališče "BESNA PEHTA"?
Mi smo bli ta vikend tam, in se nismo mogl upret sankanju... s sedežnico se pelješ gor in potem letiš s sankami dol... full hudo. Priporočam vsem, ki boste kej hodil tm okol. Je fajn tud za tamale (Karli, Suzi)-bi užival na ferik![]()
Majo pa sankališče tud na mariborskem pohorju oz. bolš rečen pod pohorjem - na FIS stezi...
A lahko ceno na privat?strumf666 napisal/-a:Če je isti kot za imprezo ga lahko pri meni dobiš, sem pred kratkim konusnika not zmontiral.klemz napisal/-a:Green so teli ne? Kdo pa dela STi filtre čist za info?NoFEAR napisal/-a: Ja. dolžina x širina. Največ Subarujev ima tako dimenzijo, so pa tud druge, tko da preveri.
Konusnik v stock airboxu naj bi bila bedarija kolkr sem bral, je pa zaželjeno, da ga ogradiš, da ne vleče toplega/vročega zraka od motorja in/ali turbine.
Evo,ponekod ze mate sneg
http://24ur.com/novice/slovenija/sneg-p ... nosti.html
Avtocek na sliki pa tut usi poznamo
http://24ur.com/novice/slovenija/sneg-p ... nosti.html
Avtocek na sliki pa tut usi poznamo
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov