Golobja saga

Vse kar ne paše v ostale teme...
Odgovori
Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6617
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: gorazd0 » 10. December 2008, 10:03

Zgodba se je odvila v nepričakovano smer.

Star čebelji pregovor pravi, da več glav več ve. In čebele imajo vedno prav.

Ker sem nad svojo bridko usodo tarnal tudi v službi, je sodelavec namignil,... da pa mogoče bi se dal kaj narest; sledilo je nekaj telefonskih klicev,... od Vrhnike do Ljubljane; nazadnje mi je uspelo govoriti z majstrom, ki je pri Elektro Ljubljana odgovoren za naš konc; takoj sva se zmenila, da pride naslednji dan pogledat.

Pravi, da nismo prvi; predlagal je rešitev, ki je ugodna za vse; razen za pernato nadlego :twisted:
In danes se je zgodilo. :-P

http://www.subaru-slo.net/userpix/6_DSC00033_1.jpg

10 cm nad (debelim) elektro kablom so napeli tanko žico, na katero golobi ne morejo pristat (ker je pretanka, se ne morejo dobro prijet in... telebnejo dol);
tam kjer žice ni bilo možno napeti, so poflancali vezice;

Upam da bo zdaj mir;
Zadnjič spremenil gorazd0, dne 10. December 2008, 11:06, skupaj popravljeno 1 krat.
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7942
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 10. December 2008, 10:55

:-2

Sajmon
Član Subaru kluba
Prispevki: 2951

Odgovor Avtor: Sajmon » 10. December 2008, 18:02

Jaz sem pa ravno hotel svetovat tudi žico, a rajši dve in seveda olupljeni ter priključeni na elektriko z ustreznimi varovalkami. :twisted:

Uporabniški avatar
gorazd0

Odgovor Avtor: gorazd0 » 30. Maj 2009, 02:06

Saga goes on....

Lep cajt je bil mir; ampak...

Pernata banda je sčasoma pogruntala, da so špice na dveh tramovih prekratke in da vezice, ki jih je namestil Elektro Ljubljana, niso nameščene po celi dolžini kabla, ki prečka streho. Kakih 30 cm kabla je celo pokrito s streho frčade (da golobi ne bodo mokri ko dežuje...)

In... spet kampirajo, grulijo in serjejo.

2 dni nazaj sem na vrtu odkril mrtvega goloba, ki ga je očitno usmrtila domača kosmata banda (domači tirje mački); ko sem jih vprašal kdo je bil.. so vsi trije dvignili desno tačko... itak; :-P
in so seveda vsi 3je dobili nagrado.

In ker mački (še) ne znajo leteti... sem posegel po skrajni meri - naša hiša je včeraj dobila novo stanovalko:

http://ebaybanned.com/images/EBR%2016%20light1.jpg

Airsoft zato, ker je "legalno",.. in ker jih nočem (golobov) pobit; hočem samo, da grejo grulit drugam. A sem bil po današnjem testu malo presenečen nad močjo "replike" (roka ni moja):

http://www.subaru-slo.net/userpix/6_DSC00022A_1.jpg
http://www.subaru-slo.net/userpix/6_DSC00025A_1.jpg

Piksna RedBulla je streljana z razdalje cca 5 in 8m, dlan (hvala rType; vse za znanost... ) pa z razdalje cca 5m.

Jajks. :? :shock:
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
JAN
M.I.L.F hunter
Prispevki: 1718
Kraj: LJ

Odgovor Avtor: JAN » 30. Maj 2009, 02:14

Hahaha,ti si nor..Kaj pa une mal večje petarde,k jih ponavad mečejo skoz okna v raznih "naseljih"? Kabum,pa bo mer,ti se boš pa preselu,pa bo.. :lol:

Uporabniški avatar
gorazd0

Odgovor Avtor: gorazd0 » 30. Maj 2009, 02:19

Petarde šparam za prasca iz sosednjega bloka, ki jih futra z ostanki od kosila...

lepa beseda ne najde mesta... :?

edit:
petarde so dovoljene sam par dni okol novga leta; nočem met probleme še s plavimi; morda pa "sosed" dobi "božičnico" hehehe :twisted:
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
JAN
M.I.L.F hunter
Prispevki: 1718
Kraj: LJ

Odgovor Avtor: JAN » 30. Maj 2009, 02:41

Ah,eno izjemco pa loh nardimo..Za dobre sosedske odnose,hehe.Mogoče bojo pol kakšni boljši pršli...pršla. ;-)

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost