Lučke v armaturki
Ej, jst res ne vem kaj je s tem Conradom... A so kšni študentje tam zaposleni, da sploh ne vejo kaj prodajajo?
Jst osebno sm te žarnice kupil tam. Un stric k stoji notr v štacuni za pultom, ma za sabo en tak velik kovinski predalnik v katerem je cel kup elektronskih komponent, med drugim tud tele žarnice. Dobiš jih tud v več baravah če hočeš... Evo, še iz kataloga (magari sprintaj in jim nesi pokazat kaj hočeš):
klik
klik
(Če na zgornjih linkih ne odpre kataloga, klikni link "naprej")
Je pa iz Delkota tud mene poslal v Conrad, čeprav je tud nekdo iz foruma napisal da jih je dobil tud tam...
Jst osebno sm te žarnice kupil tam. Un stric k stoji notr v štacuni za pultom, ma za sabo en tak velik kovinski predalnik v katerem je cel kup elektronskih komponent, med drugim tud tele žarnice. Dobiš jih tud v več baravah če hočeš... Evo, še iz kataloga (magari sprintaj in jim nesi pokazat kaj hočeš):
klik
klik
(Če na zgornjih linkih ne odpre kataloga, klikni link "naprej")
Je pa iz Delkota tud mene poslal v Conrad, čeprav je tud nekdo iz foruma napisal da jih je dobil tud tam...
Zadnjič spremenil NoFEAR, dne 29. December 2008, 18:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Jes sem žarnice dobil v delkotu, za podnožja je pa rekel, da jih nimajo. Sem pa šel z žarnico v trgovino, mu jo pokazal in je poiskal en zelo podoben "model" tok in moč sta se ujemala, žarnica je bil pa malo daljša. V stikala je šlo b.p. Se bom moral pa zgleda spet oglasit pr njih, ker mi je nekaj drugih pocrkalo, ki so zadnjič še svetile.
Čist informativno, k zgleda, da so te žarnice "najšibkejši člen" pr celem avtu (no, rajš žarnice za pol evra menjam ko pa kašne dihtunge od glave ipd.)... Tud jaz mam en kup crknjenih po celi armaturki, od števca do knofov na levi in desni strani, pa me zanima, kolk je kej nagravžno, zamudno in tvegano to vse skup razstavit, pa potem nazaj spravt?
No prisoner's dilemma here. Over the long term, symbiosis is more useful than parasitism. More fun, too. Ask any mitochondria. -- Larry Wall
Niti ne tolk.... Števec sploh ni problematičn, gumbi na levi tud ne, mal težko je vn spravt tistadva zravn cup holderja (4 smerniki, gretje zad. šipe), pa pr ventilaciji je mal več dela, k morš razstavit še sredinsko konzolo, pa radio vn vzet (pr men je to nočna mora)... Drgač pa kšno urco, maksimalno dve...benko napisal/-a:Čist informativno, k zgleda, da so te žarnice "najšibkejši člen" pr celem avtu (no, rajš žarnice za pol evra menjam ko pa kašne dihtunge od glave ipd.)... Tud jaz mam en kup crknjenih po celi armaturki, od števca do knofov na levi in desni strani, pa me zanima, kolk je kej nagravžno, zamudno in tvegano to vse skup razstavit, pa potem nazaj spravt?
Ko smo ravno pri lučkah; tudi meni sta pocrkali dve za števci, mal me moti, ker je sedaj kazalec za hitrost neosvetljen, pa pojma nimam, če to policaji upoštevajo kot olajševalno okoliščinoNoFEAR napisal/-a:Niti ne tolk.... Števec sploh ni problematičn, gumbi na levi tud ne, mal težko je vn spravt tistadva zravn cup holderja (4 smerniki, gretje zad. šipe), pa pr ventilaciji je mal več dela, k morš razstavit še sredinsko konzolo, pa radio vn vzet (pr men je to nočna mora)... Drgač pa kšno urco, maksimalno dve...
NoFear, praviš, da števec ni problematičen, a lahko poveš kaj več o tem, kako priti do žarnic?
BTW, a se komu sanja, zakaj ne dajo not ledic, ki redko crknejo, ne pa da se človek zeza s crkajočimi žarnicami?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost