Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 4
- Ghostrider
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 35
- Kraj: Ljubljana Vič
Tk ko sm pa bil dans vesel, da mamo 4x4 avte, pa že dolgo ne. So bli eni z BMW serije 3 pri nas. Na cesti pa okoli 2 cm snega. Lahko si predstavljate, kako je zgledala pot nazaj, do glavne ceste (okoli 500 metrov klanca pa 150 ravnine). Prvo so se naložili v avto pa smo upali da bojo prišli gor. Proba prvo z ASC-jem (proti zdrsu koles). Ni šlo nikamor. Pol izklopi ASC, se vrtijo kolesa v prazno, premika se čist počasi. Obstane. Grejo ven, pa ga potisnemo. Se je peljal sam celo kakšnih 15 m, pa smo spet morali rinit....rinemo, rinemo.... Zmatrani ko 100 hudičev pridemo do soseda, čist veseli, je mal ravnine, se lahk spočijemo, BMW pa se zažene v klanc. Na manj kot polovici spet obstane. Pridemo, pa spet začnemo rinit. Boga tista dva, ko sta bla za kolesi, je metalo šuder gor. Pa še hudič je, ker je tam, kjer je kopalo, spolzko, nas je ene parkrat položlo...Proti koncu klanca se pa premikamo centimeter za centimetrom. Pa malo pred koncem je še asfalt, pa je tak smotan rob, pol pa spet čez tist prit. NA asfaltu je pa bla itak katastrofa, je še bolj spolzko. Tam sem pa res mislo, da bo obstalo...Veseli pridemo do vrha, pa zadihani ko pra*** Mislo sm, da bom pljuča izkašlo...
Tk da bodte hvaležni, da mate 4x4.
Tk da bodte hvaležni, da mate 4x4.
bistveno prasanje je ker bmw, ker bivsi od moje mame (E34 524td) tist z novimi gumami po 5 cm snega pac ni nikamor prsu.......jajca bavarska
medtem k e39, je pa ze kr spodoben avto(tega mamo zdej), z njim se po snegu clo pride kam
drgac pa AR75 k ma 50:50 razporeditev teze pa enako RWD pa leze k tank po snegu, k ma tok ozke gume predvidene(165-175) da meni navadno ni bil problem, k je navadno z obema do tal prmlela
medtem k e39, je pa ze kr spodoben avto(tega mamo zdej), z njim se po snegu clo pride kam
drgac pa AR75 k ma 50:50 razporeditev teze pa enako RWD pa leze k tank po snegu, k ma tok ozke gume predvidene(165-175) da meni navadno ni bil problem, k je navadno z obema do tal prmlela
No avto je najden,bil je parkiran u eno hišo(vhodna vrata) vkarel napisal/-a:Na tale seznam bi še dodal črnega Legacy-a karavan letnik 1991
srebrn pokrov motorja prav tako odbijač (ne bo ga težko opaziti)
Izginil je sinoči izpred lovskega doma pod Mrzlico.
Če bi kdo karkoli vedel ali avto kje videl naj mi prosim sporoči,
avto je last moje sestre in nima neke vrednosti (bolj čustvene narave).
041/494-535 ali ZS
Predvsem apeliram na tiste,ki živite pod Mrzlico (Trbovlje,Hrastnik,Zagorje,Prebold z okolico...)
Nagrada sledi vsekakor
Hvala že vnaprej.
kraju Mlinše približno 25 km stran od kraja izginotja.
Na haubi je z sprejem napisano:"ne se špilat smrt"
Baje se že ve kdo je bil mojster,ki je to naredil.
Vse skupaj je zelo čudno in hkrati smešno zato sem prestavil v peskovnik.
No avto je že na Mrzlici čeprav nismo imeli ključa
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov