Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 4

Vse kar ne paše v ostale teme...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
strumf666
Član Subaru kluba
Prispevki: 4121
Kraj: Krško

Odgovor Avtor: strumf666 » 28. December 2008, 23:58

Mogoce je pa napis mojstru, ki je avto parkiral namenjen. Glavno, da ste ga nasli in odpeljali.

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma
Prispevki: 2456
Kraj: SG/LJ

Odgovor Avtor: ijuvan » 03. Januar 2009, 13:16

Prejle gledam Fifth gear na Discoveryju. Pa začne en tipči razlagat/predstavljat Kiino tovarno. Mal se mi gospodič zdi sumljiv, se usedem bližje, spet gledam mal postrani... Vidi se, da ni anglež... frizurca štima, glas štima.....fak, ne srat, res je Žiga Colja... Žiga Colja, na Discoveryju. Vsa čast, daleč je prilezel. Sicer mi ni preveč všeč, malo zlajnano ga je poslušat, pa mal je čudna ta njegova angleščina.... pa bo že :lol:

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Moderator
Prispevki: 1192

Odgovor Avtor: _BiStRi_ » 03. Januar 2009, 14:05

Model zgleda ko da je zadet non stop (no sej lahko da je), teste kar jih je delal še pri nas sem si jih par ogledal in je pogreb, daleč od talentiranega...res ne vem kaj je počel(tud nočem vedet :lol: ) da je do tja prilezel...z svojimi odličnimi testi najbrž ne...ali pač? :shock:

Uporabniški avatar
JAN
M.I.L.F hunter
Prispevki: 1718
Kraj: LJ

Odgovor Avtor: JAN » 03. Januar 2009, 14:18

Sm gledu ja,pa model je u živo čist kul.Zgleda pa zadetek ja.. :D

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: ijuvan » 03. Januar 2009, 14:23

Men je bil v TLP-ju prav zanimiv, je mel recimo test med allroadom, outbackom pa XC-90, pa so se šli vlečt. Ko je blo pa na TV3 al TV pika, tam pa nism gledo. Zgleda pa res ko zadet ja :lol: Mal še počakimo, mogoč bo pa čez par oddaj OK ;-)

Uporabniški avatar
Unikat
Član Subaru kluba
Prispevki: 1130

Odgovor Avtor: Unikat » 03. Januar 2009, 14:34

Tista primerjava med Outbackom, Allroadom in XC-70 je bila res fajn, Volvo je takoj izpadu, v naslednji oddaji pa naj bi bil finale med Outbackom pa Allroadom pa potem ni bilo nikoli... Tam v TLPju je tale pozer Žiga enga Porscheja razbil, ne bom pozabu. :-)
EJ257, FB25

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: ijuvan » 03. Januar 2009, 15:42

Unikat napisal/-a:Tista primerjava med Outbackom, Allroadom in XC-70 je bila res fajn, Volvo je takoj izpadu, v naslednji oddaji pa naj bi bil finale med Outbackom pa Allroadom pa potem ni bilo nikoli... Tam v TLPju je tale pozer Žiga enga Porscheja razbil, ne bom pozabu. :-)
Mislim da sta se audi in subaru že tisti dan vlekla, samo sta strgala vse kekne al zajlo, karkoli je že blo...pa nek nogomet mislim da so tut igrali z avti. Tist del s Porschom pa nisem gledo, ko sem mogo ravno takrat posodo umivat, mi je pa mama razlagala potem. Po tistmu s Porschom pa je bil samo še en del s saabom, se mi zdi

Uporabniški avatar
karel
Subaru Leone RX
Prispevki: 5058
Kraj: zg.Savinjska

Odgovor Avtor: karel » 03. Januar 2009, 16:44

Ja Porscheja je pa res lepo zrihtal :lol:
Drugače me pa ni prepričal z svojimi testi(navaden mestni usrane).
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

Uporabniški avatar
birdy
Uporabnik foruma
Prispevki: 2204
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: birdy » 03. Januar 2009, 18:33

karel napisal/-a:Ja Porscheja je pa res lepo zrihtal :lol:
Drugače me pa ni prepričal z svojimi testi(navaden mestni usrane)*.
*ki nima pojma o tehniki, taksi in drugacni, ima sposobnosti nastopanja mojega pokojnega psa itd.....me prav zanima kdo je njegova veza da ga trpijo (zame pase v isto kategorijo kt blond vremenarka na pop)

njegovega testa brere ne bom tud probal ne komentirat

ps
vprasite landroverase kaj si mislijo o njemu in predvsem njegovem stavku ".... LR ima zastarele motorje..........nenavaden izpuh od vetrobranskem steklu....."

Uporabniški avatar
CrazyDriver
Uporabnik foruma
Prispevki: 288
Kraj: Rovte

Odgovor Avtor: CrazyDriver » 03. Januar 2009, 19:28

birdy napisal/-a:zame pase v isto kategorijo kt blond vremenarka na pop
ne seri. nima pol tok dobrih nog :lol:
sicer pa, a ni malo neumno se pred celo Slovenijo hvalt kako si porscheja razbil (niti ne svojega)...
Civic 93', Accord 03', Outback 12', vmes pa vseskozi Fori 99'

Uporabniški avatar
brejker
Uporabnik foruma
Prispevki: 49

Odgovor Avtor: brejker » 03. Januar 2009, 19:34

ijuvan napisal/-a:Prejle gledam Fifth gear na Discoveryju. Žiga Colja... Žiga Colja, na Discoveryju. Vsa čast, daleč je prilezel.
Discovery gledam res nonstop. Ker pa je ta Žiga?! Nisem veliko v avtomobilizmu na tekočem :oops:

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: ijuvan » 03. Januar 2009, 20:48

brejker napisal/-a:
ijuvan napisal/-a:Prejle gledam Fifth gear na Discoveryju. Žiga Colja... Žiga Colja, na Discoveryju. Vsa čast, daleč je prilezel.
Discovery gledam res nonstop. Ker pa je ta Žiga?! Nisem veliko v avtomobilizmu na tekočem :oops:
Če gledaš kdaj Fifth gear Europe, je tist, ko ma mal bol dolge lase, zgleda zadet (pa prepoznal ga boš tudi po tem, da če bi vodil poročila, bi vsi prestavli). Mel je nekajminutno oddajo v TLP-ju, potem pa še svojo na TV3, kao Charlijevi angelčki, gledal sem mislim da dvakrat, in ni bilo kaj prida. Po tem ga poznam jaz, če je pa imel še kaj več, pa bojo drugi povedali....

Uporabniški avatar
klemz
Član Subaru kluba
Prispevki: 5385
Kraj: Čeče - Hrastnik

Odgovor Avtor: klemz » 03. Januar 2009, 21:17

Jst sm gledu nazadne k je testiru Bentlija coupe se mi zdi, kr neki je glumu in umes je prbiu, lejte mam še 90% moči proste, avto ma cagr da kaže obremenjenost motorja al neki tazga.

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: ijuvan » 03. Januar 2009, 22:15

OKTAN se reče tisti oddaji...
audi q7 vleče traktor: http://www.youtube.com/watch?v=ltwMzSx8_cY :roll: :roll:
http://www.youtube.com/watch?v=5eCOZfomzo0 kk gospodična sneg nalaga :lol:
Ko bi se mične gospodične vsaj igrat znale, pa mal lepš govorit...Gospa ki govori v ozadju, to pa je OK

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6617
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: gorazd0 » 03. Januar 2009, 22:37

Mnja... tisti punci bi dal v roke kaj drugega kot lopato..

je pa lopata slovenska; imenuje se "Efekt" in je dobila Častno pohvalo na lanskem bienalu ind. oblikovanja; proizvodnja je v Žalcu. huda k svina. :D
Fiat.
Brez panike.

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov