Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 4
no to j eprvi del Fifth geara ki sem ga gledal z njim notr...in zadn del fifth geara ki sem ga sploh gledal.....Unikat napisal/-a:To je ena njegova, iz Discoverya
http://www.youtube.com/watch?v=9qjgRcVC928
eno je met bivse voznike iz BTCCja drugo pa idiote k texta ne znajo brat, brez da bi se slisal da bere
se zmer je idiot*
*moje osebno mnenje, ki sem ga ustvaru na podlagi 3 leta nastopanj na odru in mnogo tehnicne podlage o avtomobilih ter za piko na i se podkrepil z znanjem zgodovine mnogokatere avtomobilske znamke (zaradi vsega nastetega me je sram da je sem iz iste drzave kt on)
benti, tud NGK ni več to, kar je bil. Po pol leta starosti je svečka v hrošču dala odpoved... Ve kdo, kje se bosna super še dobi
?
In ne cheno, nisem svečke prijel v roko in rekel: "That's why she spun!"
In ne cheno, nisem svečke prijel v roko in rekel: "That's why she spun!"
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
sam tok da vete:
ko sem podiral juretovga legacy-ja ni mel varovalk na diferencialu
in kasneje ko sem sestavljal moj lsd sem mel sam eno varovalko na zalogi
za juretovga mi ni jasn, kak je skp drzal, sam meni je ucer ponoc vrgl polosovino dol(ni mi cist jasn kako, bom upam da se danes pogledal), ceprav je drgac tud s pajserjem ne dobis dol
tko da tiste varovalke so kr MUST HAVE .... sam kot info
ps
jest sm jo htel vtaknt kuj k bi kje srecal kako....ocitno prepozn :S
za juretovga mi ni jasn, kak je skp drzal, sam meni je ucer ponoc vrgl polosovino dol(ni mi cist jasn kako, bom upam da se danes pogledal), ceprav je drgac tud s pajserjem ne dobis dol
ps
danes sm sestavu avto nazaj varovalko je prispeval subi92 (HVALA)birdy napisal/-a:sam tok da vete:
ps
in sem ugotavljal:
moj avto ki je dvignjen za 4cm lahko sname polosovino, ce 90kg obesim na kljuko zadej = ce peljes po nasi extra luknjasti avtocesti cca 110 ocitno niha cist zadost
skoda je drgac minimalna na eni polosovini->bom poleti menjal (najbrz)
ps
sm pa vsaj viskote probal...oba delata BP
- CrazyDriver
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 288
- Kraj: Rovte
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov