Kolesa Subaru
Kolesa Subaru
"V času gospodarske krize v avtomobilizmu se nekateri zatekajo k zanimivim alternativam.
Pri Subaruju so se tako odločili, da bodo svojim ljubiteljem namenili posebno serijo koles Subaru XB, izdelali pa bodo vsega skupaj 99 kosov, tako da bo imeti enega izmed njih res nekaj posebnega. Kolesa ima sicer v svojem asortimanu izdelkov za ljubitelje večina evropskih proizvajalcev, za Japonce pa je kolesarstvo relativno nov šport, saj so ga doslej na takšen način poznali le pri gumarju Bridgestone. Subaru bo svojih 99 komadov prodajal po ceni 3.880 ameriških dolarjev."
VIR: http://avtomanija.com/default.asp?rb=3&id=4627
Po mojem so malo mimo pihnili glede gospodarske krize. S temi kolesi lahko kvečjemo zaslužijo 384120 $
Pri Subaruju so se tako odločili, da bodo svojim ljubiteljem namenili posebno serijo koles Subaru XB, izdelali pa bodo vsega skupaj 99 kosov, tako da bo imeti enega izmed njih res nekaj posebnega. Kolesa ima sicer v svojem asortimanu izdelkov za ljubitelje večina evropskih proizvajalcev, za Japonce pa je kolesarstvo relativno nov šport, saj so ga doslej na takšen način poznali le pri gumarju Bridgestone. Subaru bo svojih 99 komadov prodajal po ceni 3.880 ameriških dolarjev."
VIR: http://avtomanija.com/default.asp?rb=3&id=4627
Po mojem so malo mimo pihnili glede gospodarske krize. S temi kolesi lahko kvečjemo zaslužijo 384120 $
Re: Kolesa Subaru
Ja, če jih stane izdelava 0 $..ijuvan napisal/-a:Po mojem so malo mimo pihnili glede gospodarske krize. S temi kolesi lahko kvečjemo zaslužijo 384120 $
Re: Kolesa Subaru
Še na to sem pozabo ja...hvalairCAR81 napisal/-a:Ja, če jih stane izdelava 0 $..ijuvan napisal/-a:Po mojem so malo mimo pihnili glede gospodarske krize. S temi kolesi lahko kvečjemo zaslužijo 384120 $
Ircar, to si pa kr pregonu na leto. Hudo to. :fewefw
no pa se gremo raj o biciklih pogovarjat. Tistle jeep z 2wd pogonom sem videl enkrat. Zadeva naj bi imela kardanski prenos na sprednje kolo v gištelu. Zadeva naj bi vredu funkcionirala, je bilo pa baje res ful izgub pri prenosu (pomojem morš bit kar bik za tole vozt).
no pa se gremo raj o biciklih pogovarjat. Tistle jeep z 2wd pogonom sem videl enkrat. Zadeva naj bi imela kardanski prenos na sprednje kolo v gištelu. Zadeva naj bi vredu funkcionirala, je bilo pa baje res ful izgub pri prenosu (pomojem morš bit kar bik za tole vozt).
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov