Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 4
- CrazyDriver
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 288
- Kraj: Rovte
- CrazyDriver
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 288
- Kraj: Rovte
Se strinjam, vsekakor je na našem forumu več lastnikov Outbackov kot Tribec.
Mene recimo zanima primerjava Outback vs Legacy, predvsem stabilnost na cesti pri višji hitrosti, okretnost v vsakdanjem prometu itd, dejanske izkušnje lastnikov tudi glede morebitnih okvar, ne pa plačani testi iz revij.
Verjetno bi še komu pomagalo pri odločitvi glede nakupa, glede na to, da je kar nekaj Outbackov na Anetu.
Mene recimo zanima primerjava Outback vs Legacy, predvsem stabilnost na cesti pri višji hitrosti, okretnost v vsakdanjem prometu itd, dejanske izkušnje lastnikov tudi glede morebitnih okvar, ne pa plačani testi iz revij.
Verjetno bi še komu pomagalo pri odločitvi glede nakupa, glede na to, da je kar nekaj Outbackov na Anetu.
Outback (1999-2003) je stabilen in miren; tudi pri visokih hitrostih; primerjava s starimi Legiji niti ni smiselna, ker gre za "drug avto"; pele se drugače,... bolj mirno (umirjeno... pač avto za stare fotre).niva13 napisal/-a:Se strinjam, vsekakor je na našem forumu več lastnikov Outbackov kot Tribec.![]()
Podvozje je poštimano tako kot je treba; nagibanja v ovinkih "ni",.. oz. je tako kot pri Legacyju;
Okretnost (rajdni krog) je slabša kot pri starih (do 1994) - včasih je treba poštukat, da prideš na parkirni prostor, kar pri starem ni bilo potrebno. Na začetku precej moteče,... a se kmalu navadiš in le občasno zakolneš.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Včeraj na optiki na AMZSju. Kmalu po začetku nastavljanja, pristopi mlajši urejen moški in me vpraša, če je to moj avto. Pravi, da se zanima za Subaruja kot naslednji avto. Me vpraša za mnenje. Po 3 minutah ne preveč nalaganja in nasveta za pogled v tale forum mi samo reče: "Hvala. Ste me prepričali." Medtem se Anton naprej matra s filigransko točnostjo. Opravljeno. Grem plačat. Gospa mi razloži vse nastavitve in pravi: "Tale vaš stroj bo zdaj res šel čisto naravnost (saj ne, da prej ni.) Štirikolesni pogon pa to..." Rečeva še par stavkov o snegu in pravljicah. Plačam 27€ in kako drugače kot z nasmehom zapustim AMZS.
Sem si pa rekel, zakaj nimam kakšne vizitke www.subaru-slo.net?
Sem si pa rekel, zakaj nimam kakšne vizitke www.subaru-slo.net?
A lahko skeniraš izpisek iz optike, da vidim kako so ti nastavli, pa kako si mel prej? (iz čistga firbca bi rad)Sajmon napisal/-a:Ja, v LJ. Aja, sem član, kar pomeni -20%.
Ma sem čist pozabil na operacijo po menjavi amortizerjev in po dobrem letu se mi je čudno zdelo, zakaj mi je začelo gume rahlo radirat, saj nič ne driftam.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov