Pomoč!
Pomoč!
Ko sem se peljal v službo(uro nazaj),mi je v nekem ful klancu 500 m pred službo temperatura v hladil.narasla na ful.Moral sem priti še do konca.Tik pred koncem mi je začela svetiti EC.Sedaj ga opazujem skozi okno,kako se kadi izpod havbe.Kaj storiti,imam čas celo noč.Hvala za pomoč!
Penis bonus,pax in domus!
koliko hlad. tekočine je v posodi?
če je "prazna" - je možno, da ti je vodo zmetalo ven (se vidi v okolici,.. je vse mokro)
cev na sovoznikovi strani - povrat vode... je polna vode al ne (preveri ob ugasnjenem avtu)?
če ni polna,.. ko zalaufaš avto,.. in se nekaj časa pelješ... spet potipaj isto cev (ob prižganem avtu) - ali je napeta, trda...
če ni polna - lahko ugasneš avto, jo snameš s hladilnika in hladilno tekočino naliješ kar v njo,.. ko dopolniš do vrha, jo zmontiraj nazaj,... vžgi avto, dolivaj tekočino v hladilnik,... in v posodo do oznake. Dokler ne zalaufa ventilatorjev.
Subaruji si namreč iz ekspanzijske posode jemljejo zelo zelo malo,.. tako da dotakanje tekočine samo v posodo nima pretiranega efekta.
če je "prazna" - je možno, da ti je vodo zmetalo ven (se vidi v okolici,.. je vse mokro)
cev na sovoznikovi strani - povrat vode... je polna vode al ne (preveri ob ugasnjenem avtu)?
če ni polna,.. ko zalaufaš avto,.. in se nekaj časa pelješ... spet potipaj isto cev (ob prižganem avtu) - ali je napeta, trda...
če ni polna - lahko ugasneš avto, jo snameš s hladilnika in hladilno tekočino naliješ kar v njo,.. ko dopolniš do vrha, jo zmontiraj nazaj,... vžgi avto, dolivaj tekočino v hladilnik,... in v posodo do oznake. Dokler ne zalaufa ventilatorjev.
Subaruji si namreč iz ekspanzijske posode jemljejo zelo zelo malo,.. tako da dotakanje tekočine samo v posodo nima pretiranega efekta.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Re: Dodatek!
upam, da si dolil antifriz in ne cisto vodo, napovedane so ohladitvenikpik napisal/-a:Ventilatorja ne delata,vode sem dolil kake pol litra!
Re: Dodatek!
Termostat zagotovonikpik napisal/-a:Popravljam,ventilatorja se vrtita,a ko sem se malo peljal,je šel cagar zopet na tričetrt.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Čudež
Joj čudež,v hladilnik sem zlil že 1,5 l vode pa še kar požira,cev ne morem snet,ker to delam pred službo,počasi stiskam cev,da gre zrak ven iz hladilnika,a jo lahko nalijem preveč,a bo šla odvečna sama ven,in kaj bi to bilo,saj nisem imel več kot 5 k.edino v hud klanc sem šel?
Penis bonus,pax in domus!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov