Impreza GT, poraba, hitrost, obrati, tlak..
alfica dela, sam pr teh temp. asfalta je ne dam na cestogorazd0 napisal/-a:Pomojem bo do poletja popravljal Alfo,.. in ga zanima kako bo šla (če bo šla).
@ircar - saj ves kaj mam
http://users.volja.net/birdy/eva/eva.jpg
+manjsi problem ki ga ma pri oprijemu je da ma avto gume sam tok da gor stoji in so pac tiste k so ble najcenej in to sirine 175
prave gume bodo prsle ko bo tudi licarsko porihtana
Sem zaokrožil ravno zato ker se sploh ne ve koliko konjev avto ima
in ne zato ker po tvoje naj nebi vedel...sicer si pa lahko pogledaš spodaj sem sestavil par reči, da boš poznal "točne" številke....ki so lahko kajhitro zanemarljive, saj avto ki ima 10-20-30 konj več, ne bo bistveno bolje pospeševal, še posebej ob mali napaki pri štartu nasprotnika se le ta dva avtomobila (če sta podobna ali enaka modela) ne bosta kajdosti razlikovala...
Sicer je pa tkole...
1.8 (1779 cc) Injected Turbo 155 PS (114 kW) @ 5,800 rpm and 226 N·m (167 ft·lbf) @ 2600 rpm
1.8 Turbo Quadrifoglio Verde with 165 PS (121 kW) @ 5800 rpm
Če se pa pogovarjamo o EVO različici je pa stvar takšna:
Turbo Evoluzione
500 examples of the Turbo Evoluzione were produced in spring 1987 to meet Group A reguirements.[10]The car had many modifications compared to the normal turbo model. The engine was 1762 cc (normal 1779 cc) and claimed power was the same as in the standard turbo, but the engine is better suited for power upgrades than the standard 75 Turbo engine.
Katera izvedba motorja je v tvoji 75?
Sicer pa da ne boš mislil, da želim kaj čez Alfo rečt...mi je pri srcu sam veš da precej, vsekakor tudi 75, katero želim tudi imeti en dan...ampak po mojem mnenju vštric z prezo ne bo šlo niti v letečem štartu ne...kilaža je pa tudi podobna...1240 kg mislm da ima 75ka (seveda uprašnje z katerim motorjem), nekaj izgube je pri awd to je res, samo ima pa kar konkretno več moči...
Pa da se ne dramatizira, pelji na valerje, pa boš videl kavale
Sicer je pa tkole...
1.8 (1779 cc) Injected Turbo 155 PS (114 kW) @ 5,800 rpm and 226 N·m (167 ft·lbf) @ 2600 rpm
1.8 Turbo Quadrifoglio Verde with 165 PS (121 kW) @ 5800 rpm
Če se pa pogovarjamo o EVO različici je pa stvar takšna:
Turbo Evoluzione
500 examples of the Turbo Evoluzione were produced in spring 1987 to meet Group A reguirements.[10]The car had many modifications compared to the normal turbo model. The engine was 1762 cc (normal 1779 cc) and claimed power was the same as in the standard turbo, but the engine is better suited for power upgrades than the standard 75 Turbo engine.
Katera izvedba motorja je v tvoji 75?
Sicer pa da ne boš mislil, da želim kaj čez Alfo rečt...mi je pri srcu sam veš da precej, vsekakor tudi 75, katero želim tudi imeti en dan...ampak po mojem mnenju vštric z prezo ne bo šlo niti v letečem štartu ne...kilaža je pa tudi podobna...1240 kg mislm da ima 75ka (seveda uprašnje z katerim motorjem), nekaj izgube je pri awd to je res, samo ima pa kar konkretno več moči...
Pa da se ne dramatizira, pelji na valerje, pa boš videl kavale
saj poznas zgodovin moje...
motor bi naj bil evo (prpelana razbitina iz it)
prejsnji lastnik je alfa tuner
avto bi moral imet dve benz pumpi(trenutno ma sam eno) navadne turbase majo eno
itd...
kok km ma ne vem, za na valerje pelat pa se nisem mel casa/volje(avto sm do konca sestavu 2 leti nazaj medtem ko lani sploh ni blo casa da bi jo kej vec kt tu in tam vzgal in pelal vsega skp 3 kroge)
ps
pa saj ni poanta prehitet ircarja, jest mam oldy.ja ne dirkalnik (dirkalnik bo ta druga 75, ce jo bom sel sestavt kdaj - dele mam)
motor bi naj bil evo (prpelana razbitina iz it)
prejsnji lastnik je alfa tuner
avto bi moral imet dve benz pumpi(trenutno ma sam eno) navadne turbase majo eno
itd...
kok km ma ne vem, za na valerje pelat pa se nisem mel casa/volje(avto sm do konca sestavu 2 leti nazaj medtem ko lani sploh ni blo casa da bi jo kej vec kt tu in tam vzgal in pelal vsega skp 3 kroge)
ps
pa saj ni poanta prehitet ircarja, jest mam oldy.ja ne dirkalnik (dirkalnik bo ta druga 75, ce jo bom sel sestavt kdaj - dele mam)
do kam se tebi 2. vrti - oz pr kerih obratih v 2. mas 100 ?irCAR81 napisal/-a:No dons smo sproba. Sicer z drsečo sklopko (avto ne more zakopat na asfaltu, drsi v 1. in 2. prestavi), dva v avtu in je bil rezultat SLAB... 5.9s. Sem kar malo razočaran. Ker se da iz rezultata slutit, da tudi z izpravno sklopko nebi šlo pod 5.5. Še dobr da ni šu noben stavt haha.
pol mas najbrz isto dilemo kt jest(druga se konca nekje pr 120 po stevcu):
-saltat v 3. pa zgubit cas potreben za saltanje
-al pa pustit 2. ki ne vlece vec kt bi morala
ps
pr men drgac 2. itaq nkol ne potegne kt bi morala(razen ce je res res hud hrib), ker se motor prej zvrti kt turbo uspe dobit obrate....zato sele v 3. brcne kt se zagre (na 400m sem sel 1x probat in sem glih 3. lepo zacel vrtet...dokler se niso kolesa v prazn zavrtela)
-saltat v 3. pa zgubit cas potreben za saltanje
-al pa pustit 2. ki ne vlece vec kt bi morala
ps
pr men drgac 2. itaq nkol ne potegne kt bi morala(razen ce je res res hud hrib), ker se motor prej zvrti kt turbo uspe dobit obrate....zato sele v 3. brcne kt se zagre (na 400m sem sel 1x probat in sem glih 3. lepo zacel vrtet...dokler se niso kolesa v prazn zavrtela)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost