Video stuff no.2

Fotografije, filmi, vici, smešnice...
Zaklenjeno
Thomas22
road pirate
Prispevki: 6758
Kraj: Železniki

Odgovor Avtor: Thomas22 » 25. Februar 2009, 22:17

Prima stroj.
Don't allow your mind tell your heart what to do.

Uporabniški avatar
Unikat
Član Subaru kluba
Prispevki: 1130

Odgovor Avtor: Unikat » 25. Februar 2009, 23:12

EJ257, FB25

Uporabniški avatar
Psssiho
Član Subaru kluba
Prispevki: 1855
Kraj: Kranj

Odgovor Avtor: Psssiho » 25. Februar 2009, 23:23

Unikat napisal/-a:Tale je pa mel srečo...
http://www.youtube.com/watch?v=HRGmtObq ... re=related
Srečo pa dobr je reagiral :cool:
H6 je šel od doma :band

Sajmon
Član Subaru kluba
Prispevki: 2951

Odgovor Avtor: Sajmon » 26. Februar 2009, 10:48

Iščem, iščem pa ne najdem. Prekrasno reklamo, kjer na ledu plešeta Outback in drsalka.

Uporabniški avatar
birdy
Uporabnik foruma
Prispevki: 2204
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: birdy » 27. Februar 2009, 01:08

http://www.youtube.com/watch?v=2G_qWGTW_dQ

sploh ne bom ponavljal kar sem na sosednjem forumu zapisal, ko sem ta video vidu....kok mi tlak dvignejo taki....jao

drgac pa: a kdo ve naslov oddaje k je blo tole notr? SLO1 ocitno

Uporabniški avatar
birdy
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: birdy » 27. Februar 2009, 01:17

mi ne da mira...moram:
tm k se posnetek konca, bi jest nadaljeval
"se pa motite gospod xxx yyy,(preberem nasitek in zapisem v mobitel), mi lahko prosim zaupate se svojo stevilko, ter priimek nadrejenega in PP iz katere ste"

"in ker je tole javni kraj, bo kolega nadaljeval s snemanjem, saj snema mene, na javnem kraju(je to res al ne ni tok zlo vazn), ce vas pa skrbijo vase izjave oziroma dejanja, je pa vase sluzbeno vozilo opremljeno s snemalno napravo, katere zapis bomo na sodiscu zahtevali"

tukaj nekje bi poklical odvetnika

kok mi gre na organ folk, ki NE ZNA OPRAVLJAT SVOJEGA POKLICA, pa al govorimo o policajih, ki ogrozajo zivljenja, al pa o simobilovi reklamacijski sluzbi, ki mi krade cas vsakic ko bi naredu najmanjso spremembo na mojem narocniskem razmerju(moram poudarit da TUDI ENE STVARI, vkljucno s prvim priklopom v omrezje niso naredl tko da nebi rabu gnjavit pr njih - obicajno pa to ne pomaga)

ps
zakaj sm na simobilu - ker sm ugotovu da ljudje s kerimi se druzim v 90% uporabljajo simobil in je 3 leta nazaj prehod bil pac edina realna moznost za manjsanje racuna - sedaj zahvaljujoc dzabest se stvari spreminjajo....mogoce prestopim nazaj

Uporabniški avatar
Neo57
Uporabnik foruma
Prispevki: 635

Odgovor Avtor: Neo57 » 27. Februar 2009, 20:15

Zmeri ko gledam tale video se na Bojca T spomnem:

http://poptv.si/multimedia/pastir.html
Impreza STI 2,1 stroker by SCOOBY.SI

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6617
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: gorazd0 » 27. Februar 2009, 22:32

hahahahahaha;

Morm rečt, da sem prav vesel, ko se dobimo v večjem številu... in je v družbi moč slišat več narečij... se mi zdi, da res drži tole: Subaru - friends included...
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296

Odgovor Avtor: irCAR81 » 28. Februar 2009, 08:26

birdy napisal/-a:mi ne da mira...moram:
tm k se posnetek konca, bi jest nadaljeval
"se pa motite gospod xxx yyy,(preberem nasitek in zapisem v mobitel), mi lahko prosim zaupate se svojo stevilko, ter priimek nadrejenega in PP iz katere ste"

"in ker je tole javni kraj, bo kolega nadaljeval s snemanjem, saj snema mene, na javnem kraju(je to res al ne ni tok zlo vazn), ce vas pa skrbijo vase izjave oziroma dejanja, je pa vase sluzbeno vozilo opremljeno s snemalno napravo, katere zapis bomo na sodiscu zahtevali"

tukaj nekje bi poklical odvetnika

kok mi gre na organ folk, ki NE ZNA OPRAVLJAT SVOJEGA POKLICA, pa al govorimo o policajih, ki ogrozajo zivljenja, al pa o simobilovi reklamacijski sluzbi, ki mi krade cas vsakic ko bi naredu najmanjso spremembo na mojem narocniskem razmerju(moram poudarit da TUDI ENE STVARI, vkljucno s prvim priklopom v omrezje niso naredl tko da nebi rabu gnjavit pr njih - obicajno pa to ne pomaga)

ps
zakaj sm na simobilu - ker sm ugotovu da ljudje s kerimi se druzim v 90% uporabljajo simobil in je 3 leta nazaj prehod bil pac edina realna moznost za manjsanje racuna - sedaj zahvaljujoc dzabest se stvari spreminjajo....mogoce prestopim nazaj
Za hec sem mal obrnil plat zgodbe, pa da vidm kaj boš reku:
Policaj je: opravljal svoje delo in rešil novinarjem življenja. Zavaroval je kraj, požrtvovalno je tvegal (šel je vzvratno)... lahko bi šel še en krog, do takrat bi pa kamion zadel novinarje in bi bili 3-je mrtvi. Vse pohvale. Pa še izražat se zna. :)

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296

Odgovor Avtor: irCAR81 » 28. Februar 2009, 08:27

Uporabniški avatar
JAN
M.I.L.F hunter
Prispevki: 1718
Kraj: LJ

Odgovor Avtor: JAN » 28. Februar 2009, 09:59

Blo blo,ampak lepa usen.. :D

Uporabniški avatar
birdy
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: birdy » 28. Februar 2009, 10:13

irCAR81 napisal/-a: Za hec sem mal obrnil plat zgodbe, pa da vidm kaj boš reku:
Policaj je: opravljal svoje delo in rešil novinarjem življenja. Zavaroval je kraj, požrtvovalno je tvegal (šel je vzvratno)... lahko bi šel še en krog, do takrat bi pa kamion zadel novinarje in bi bili 3-je mrtvi. Vse pohvale. Pa še izražat se zna. :)
recimo da bi razumel, vendar to ne spremeni dejstva da je ogrozal sebe IN druge s tem ko je rikvercal po AC (primerjava nevarnosti med avtom na bankini ter avtom na voznem pasu ki gre rikverc..)

v mojmu poklicu bodo ljudje umirali za tok resno krsenje predpisov...v najboljsem primeru samo jest, v malenkost slabse pa se 100-150 zraven mene....takih stvari pac ne toleriram

ni pretehtal tveganja oz. ni razmislil kaj je s tem povzrocil, da je une "zavaroval".... izgubil je razsodnost, trenutek za tem ko se je sparkiral z 1/3 avta se zmerom na voznem pasu in stopil ven je pa vse skupaj se dokazal z besedami

naj rece kdorkoli karkoli - tak tip ni primeren za prometnika, kaj sele za nekoga s cini(kot jih ocitno ima-upam da sedaj malo manj, ce sploh kerega)

Uporabniški avatar
birdy
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: birdy » 28. Februar 2009, 10:27

http://www.youtube.com/watch?v=zLPp-NFInXw&NR=1

nekaj so zadel - res je grd :) (fantje, pa ne vzet osebno)

http://www.youtube.com/watch?v=O9fuaLqHGAw&NR=1

zbirka meni vsecnih subarujev, pa se ta novega OUTBACKA limozino se vidi :)

Uporabniški avatar
lupastro
Uporabnik foruma
Prispevki: 346
Kraj: Suhorje, brkini

Odgovor Avtor: lupastro » 28. Februar 2009, 10:30

Uporabniški avatar
skyline
Uporabnik foruma
Prispevki: 206

Odgovor Avtor: skyline » 28. Februar 2009, 14:05

GF8