zavesce
Ej, a veš da jih jaz ravno nabavljam za svojo.
Gledal sem pa tele od RallyArmor, se mi tiste iz poliuretana zdijo fajn. Pri nas nevem kje bi jih dobil, sploh se mi pa zdi v tujini boljša izbira.
EJ257, FB25
Te iz bolhe so morda preveč "kičaste"? Eno je napis k preveč seka, drugo tudi barve k ne vem ali k črnemu avtu pristoji kaka izmed teh barv? Mogoče bela.gorazd0 napisal/-a:http://www.bolha.com/oglas1998733/zavesice-sparco
Jaz sem imel že par Sparcotovih pa se zelo dobro obnesejo, material je super. Napis pa ni gor, saj je to nalepka, ki jo lahko daš kamor ti paše.
Se jih pa splača kupit v Sprint autu v Gorici. Tam dela poba iz Slovenije, če hočete vam dam njegovo številko. Mislim, da je par okoli 20 EUR, majo pa še druge za 12 EUR, barve rdeča, modra, rumena, bela, črna.
Se jih pa splača kupit v Sprint autu v Gorici. Tam dela poba iz Slovenije, če hočete vam dam njegovo številko. Mislim, da je par okoli 20 EUR, majo pa še druge za 12 EUR, barve rdeča, modra, rumena, bela, črna.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Evo; Aljoša Gregorič 031 851 993. Trgovina pa je Sprint Auto (Car auto je druga). Čez mejo v Gorici pa takoj levo, naravnost in čez kak kilometer je na levi tabla Sprint Auto. Vidi se tudi velika rumena stavba, to je to.
Zavesice so univerzalne, take uporabljajo večinoma pri nas reli vozniki. Predelave so potrebne, a niso zahtevne.
Zavesice so univerzalne, take uporabljajo večinoma pri nas reli vozniki. Predelave so potrebne, a niso zahtevne.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov