Avto net oglaski
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
evo se en turbak naprodej
u temu sm se že vozu in je ful zakon k ma ledr zdice
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2694734&show=1
ugl ful zakon avto pa tud dobr je uhranen
u temu sm se že vozu in je ful zakon k ma ledr zdice
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2694734&show=1
ugl ful zakon avto pa tud dobr je uhranen
Ko si se ti zanimu zanj se mi zdi da je šel iz Kamnika v Kranjsko goro al Radovljicogorazd0 napisal/-a:Ko sem se jaz zanimal zanj, ga je kupil en iz okolice Kamnika; kje je bil pa prej, se pa ne spomnim točno; v glavi imam da na Koroškem, a nisem prepričan...
Takrat je bil to najlepši turbak daleč naokoli - v originalnem stanju.
Ta avto je zj na bledu ga pa usak dan lohk vids u lesch zravn avto monyja k lastnik tm zravn delaThomas22 napisal/-a:Po slikah ni primerjave z Bojčevim...razen cena.gorazd0 napisal/-a:hua; tega pa dolgo ni blo na spregled.![]()
pred leti me je mikal.. hudo mikal. :54423
Gorazd ali je avto iz Radovljice?
Za peljat so odlični sam ko ga prodajaš pa.... dobiš drobiž.kamnek napisal/-a:ja madona ena praska pa pravte da avto ni uhranen
po b jest za mojga leonca lohk reku da se za na dinos ni vec dobr
Tak da prodajat ga za tak denar kot se tile turboti prodajajo.....
No če komu sede pol naj kr. Za moje pojme je vreden ene 1000€ prav tako ostali turbaki.
To se najbolj splača furat do konva. Avti se odlično peljejo za svoja leta, kvarijo se malo.... ne vem kaj prodajajo to če so jim avti super.
Če ga pa prodajajo pa so ceno preveč visoke.
Za božjo voljo Gorazd je dal za Outbacka l.99 okoli 6k. Pa je avto ko nov in nabit z opremo.
LP
R type
BMW-powah, RWD rules, f**k AWD
BMW-powah, RWD rules, f**k AWD
Bender napisal/-a: Civic je pac boljsa igracka, tud ko ga teras se nekak smeji in igra zraven medtem ko se mazda zacne jokat in prosit, da jo nehas zlorabljatink:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov