Honda in ostali; tako in drugače
no dej pokaž svoja jetra...nebivedu napisal/-a:A samo do 8200? Jetra!!!skyline napisal/-a:serijsko 8.200 pri b16a2 (VTi), tole je števec iz jdm ITR
Bom probal kak posnetek narest do kok se taprava japonska mašina zvrti.
zvrt ga tkole http://www.youtube.com/watch?v=0_CmhEL49mY
GF8
Komot, so bile priče na rutarju, ko sem to delal in to s terencem. Vprašaj malo. Zato pa pravim da imaš jetra, vsaj do 15k bi se moral zvrtet, da bi bilo kej boljš kot pa navadna serijska F300 mašina iz daihatsu applausa ali pa feroze. S tem da tole tvoje ni serijsko ampak predelano, meni se pa serijska mašina tok vrti.skyline napisal/-a:no dej pokaž svoja jetra...nebivedu napisal/-a:A samo do 8200? Jetra!!!skyline napisal/-a:serijsko 8.200 pri b16a2 (VTi), tole je števec iz jdm ITR
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
ej a so ti očala dol padla, dej še enkrat poglej kdo je sliko objavunebivedu napisal/-a:Komot, so bile prièe na rutarju, ko sem to delal in to s terencem. Vprašaj malo. Zato pa pravim da imaš jetra, vsaj do 15k bi se moral zvrtet, da bi bilo kej boljš kot pa navadna serijska F300 mašina iz daihatsu applausa ali pa feroze. S tem da tole tvoje ni serijsko ampak predelano, meni se pa serijska mašina tok vrti.
daihatsu lol
GF8
Pa še zmer nikamor ne gre.nebivedu napisal/-a:Komot, so bile priče na rutarju, ko sem to delal in to s terencem. Vprašaj malo. Zato pa pravim da imaš jetra, vsaj do 15k bi se moral zvrtet, da bi bilo kej boljš kot pa navadna serijska F300 mašina iz daihatsu applausa ali pa feroze. S tem da tole tvoje ni serijsko ampak predelano, meni se pa serijska mašina tok vrti.skyline napisal/-a:no dej pokaž svoja jetra...nebivedu napisal/-a: A samo do 8200? Jetra!!!
LP
R type
BMW-powah, RWD rules, f**k AWD
Bender napisal/-a: Civic je pac boljsa igracka, tud ko ga teras se nekak smeji in igra zraven medtem ko se mazda zacne jokat in prosit, da jo nehas zlorabljatink:
Saj ni nobene panike. Čakamo posnetke Feroze ki med vožnjo vrti do 10k+ rpm.gorazd0 napisal/-a:MIR V DVORANI! :zjz
LP
R type
Bender napisal/-a: Civic je pac boljsa igracka, tud ko ga teras se nekak smeji in igra zraven medtem ko se mazda zacne jokat in prosit, da jo nehas zlorabljatink:
Špil ferderberi....
, jaz pa sem mislo ga vidim za paro na ušesa. :zfj pol bi blo pa
.
Eh ja pol pa nič.
LP
Eh ja pol pa nič.
LP
R type
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov