Če je karavan, podreš zice, drgač pa težko.klemz napisal/-a:Mene zanima kako bi zabasu wrx/sti motor u legacya 1 oz. 2 generacije? To me čist tko zanima.
Honda in ostali; tako in drugače
Hahahaha pika na i.irCAR81 napisal/-a:Noben od omenjenih ne laufa brez olja, vode in goriva.
Kar se alf tiče: notranjost je tok bedna kukr je zunanjost dobra. FUL! Dobesedno.
Drugače pa velja rek: vsak berač svojo malho hvali.
Se strinjam.
LP
R type
BMW-powah, RWD rules, f**k AWD
Bender napisal/-a: Civic je pac boljsa igracka, tud ko ga teras se nekak smeji in igra zraven medtem ko se mazda zacne jokat in prosit, da jo nehas zlorabljatink:
jest subaruje hvalim ze od nekdaj - ocitno sem vedu da ga bom slej k prej mel 
kar se pa tice alfine notranjosti - ja ob prevzemu jih je fiat zafural total(notranjost od 33 mi je za bruhat slaba, 155 ni nc boljsa
), zdej pocasi gruntajo da nekateri bi pa le meli notranjost brez crickov in stvari ki ostajajo v rokah(vcasih so to clo znal narest - pred fiat cajti, pa NE alfaSUD*)
kar se tice razmerja - ja itaq da je pomembno in juretov legacy in bmw v kermu sem sedu sta kazala nekje iste obrate pr tistih 80 -90 predn sva pohodila....
*alfaSUD za vse nepoznavalce te znamke:
-1x v zgodovini je alfi prislo na pamet delat poceni avte(rang corse polota ipd) in so uvedl fabrko alfaSUD na jugu italije
prvo je bla ideja delat avte za interno rabo in se to samo za na jug (kvaliteta vsega je primerna trgu - porazno) potem 1x je sledilo se neuspesno parjenje z nissanom(jap design IT kvaliteta)
izdelki te tovarne so:
alfa sud
alfa sprint
alfa arna (tle je bil nissan poleg)
alfa 33 (no naprej pa se vam ze nekje sanja
kar se pa tice alfine notranjosti - ja ob prevzemu jih je fiat zafural total(notranjost od 33 mi je za bruhat slaba, 155 ni nc boljsa
kar se tice razmerja - ja itaq da je pomembno in juretov legacy in bmw v kermu sem sedu sta kazala nekje iste obrate pr tistih 80 -90 predn sva pohodila....
*alfaSUD za vse nepoznavalce te znamke:
-1x v zgodovini je alfi prislo na pamet delat poceni avte(rang corse polota ipd) in so uvedl fabrko alfaSUD na jugu italije
prvo je bla ideja delat avte za interno rabo in se to samo za na jug (kvaliteta vsega je primerna trgu - porazno) potem 1x je sledilo se neuspesno parjenje z nissanom(jap design IT kvaliteta)
izdelki te tovarne so:
alfa sud
alfa sprint
alfa arna (tle je bil nissan poleg)
alfa 33 (no naprej pa se vam ze nekje sanja
Samo en popravek: M52 motorji (med katere spada tudi ta v E39 528i) ne pijejo olja (oziroma ga v zelo zmernih količinah, med servisnimi intervali ni treba nič dolivati), razen, če so zjahani ali se uporablja neustrezno olje, kar je pa pri nas zelo zelo pogosto pri BMWjih. Potem se pa vedno slišijo razne zgodbice kako nevzdržjivi in požrešni sobirdy napisal/-a:**tukaj je potrebno poudarit da je 528 v lasti MOJE mame ki ga se bolj pogosto kt bi blo potrebno vozi na servis in je avto res v vec kot odlicnem stanju, neglede na 230 al 240k km ki jih ma na grbi(teli 528 radi olje pijejo - no pr nas je vedno nad polovico med min-max pred menjavo)
95% of Subaru vehicles built in the last 10 years are still on the road.
:zjz :zjz :zjz Prokaflik, a niso mogli obratno naredit? IT design JAP kvaliteta? :uzfuzfbirdy napisal/-a:potem 1x je sledilo se neuspesno parjenje z nissanom(jap design IT kvaliteta)
LP
R type
Bender napisal/-a: Civic je pac boljsa igracka, tud ko ga teras se nekak smeji in igra zraven medtem ko se mazda zacne jokat in prosit, da jo nehas zlorabljatink:
ja to se strinjam - popolnomaBMW_rok napisal/-a: Samo en popravek: M52 motorji (med katere spada tudi ta v E39 528i) ne pijejo olja (oziroma ga v zelo zmernih količinah, med servisnimi intervali ni treba nič dolivati), razen, če so zjahani ali se uporablja neustrezno olje, kar je pa pri nas zelo zelo pogosto pri BMWjih. Potem se pa vedno slišijo razne zgodbice kako nevzdržjivi in požrešni so
samo VEM za mnogo 528i ki pijejo olje - seveda je potrebno poudarit da jih ldje gonijo (ena izmed teh 528 je v lasti serviserja....ko bi se spomnu imena, tm od guncelj mal naprej.....)
kar se tice vzdrzljivosti je pa 528 ista fora kt subaru ej18 oz ej20 v primerjavi z ej22 in ej25
tale 2.8 je samo 3.0 z manjsimi vrtinami za bate, da je v nemciji padu en davcni razred nizje, posledicno je vse ostalo predimenzionirano
U, u debata zame...
Sami FWD in Honda kritiki...
Evo iziv (drugace receno sm na razpolago oz. pripeljem svoj "testi" avtek):
Probamo pa lahko:
-proznost
-sposobnost prenasanja hitrosti v ovinek in pospesevanj z njega
To dvoje vidim da se najbolj "graja"
Za primer proznosti lahko sami izberete "nasprotnika"
Sami FWD in Honda kritiki...
Evo iziv (drugace receno sm na razpolago oz. pripeljem svoj "testi" avtek):
Probamo pa lahko:
-proznost