Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 4
- CrazyDriver
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 288
- Kraj: Rovte
Ta teden se namakamo v termah Olimije. In da nam ne bi pognale škrge, smo naredili že par mini-izletov. Če bo kdo kdaj tu blizu priporočam ogled Jelenovega vrha, čokoladnice, samostana, čarovnice in muzeja kmetijstva. Na grad pa gremo jutri. Zelo me je presenetil muzej in čarovnica. Ne toliko muzej sam kot lastnik muzeja - Jože. Ne morš verjeti, kako mu teče jezik in koliko stvari ve. Smo se še par minut po končanem ogledu pogovarjali, oz. je pripovedoval gospod Jože, predvsem o življenjskih stvareh in o svetu danes (s socialne plati). Prav navdušil me je. Pa še rekel je, da sem priden poba

Vredi dirka je bla, je treba pohvalit organizatorje... Madžarski pravilnik se mi po eni strani zelo dopade, ker ni "hrvaškega" taktiziranja s klasami, po drugi strani sva pa z ircarjem padla v kategorijo A8, zraven najstrašnejših avtov in sva bila s konji čist na podnu lestvice
Najbolj zanimivo mi je blo pelat zraven ircarja - na koncu sta imprezi padli čez cilj dobesedno v istih tisočinkah, ircar je imel še malce boljši ET.
Tretjina tamočnih avtov v A8 klasi je v finalnih vožnjah pocrkala (getribi...itd) in me je doletela velika sreča, da sem bil lucky winner in se privlekel do polfinala.. Tam me je za las izločil lancia-delta-yugo-cabrio, ker sem bil pussy in nisem štartal iz blokade
...Potem je crknil še Nissan GTiR in čudežno sem prilezel do 3.mesta
Ko sem stal na stopnickah s pokalom v roki, občutek ni bil glih najboljši, saj če bi gledali čase, bi moralo bit veliko folka pred mano...
LP
Najbolj zanimivo mi je blo pelat zraven ircarja - na koncu sta imprezi padli čez cilj dobesedno v istih tisočinkah, ircar je imel še malce boljši ET.
Tretjina tamočnih avtov v A8 klasi je v finalnih vožnjah pocrkala (getribi...itd) in me je doletela velika sreča, da sem bil lucky winner in se privlekel do polfinala.. Tam me je za las izločil lancia-delta-yugo-cabrio, ker sem bil pussy in nisem štartal iz blokade
Ko sem stal na stopnickah s pokalom v roki, občutek ni bil glih najboljši, saj če bi gledali čase, bi moralo bit veliko folka pred mano...
LP
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov