Impreza GT - premer diska in oljni filter
Impreza GT - premer diska in oljni filter
kdo ve na pamet kolikšen je premer prednjega diska v mm za štiribatne čeljuti - impreza gt 98?
ok irCAR še eno vprašanje imam zate, ko si se ravno pohvalil da si enciklopedija podatkov za GT
zadnjič sem na interservisu nabavil filter za olje, pač original za GT, ko smo odšraufali starega in sem primerjal, je bil ta ki sem ga kupil kar nekaj manjši, šifra novega pa je bila 15208AA100, ko sem čekiral po netu so bile navedene za moj avto neke druge številke na koncu.... zdej pa nisem prepričan ali je ta filter povsem ustrezen in ok za moj motor? imate vi enake?
mal sem presenečen, ker tok majhnega filtra še nisem imel na nobenem avtu, s tem da je ta najbočnejši...
zadnjič sem na interservisu nabavil filter za olje, pač original za GT, ko smo odšraufali starega in sem primerjal, je bil ta ki sem ga kupil kar nekaj manjši, šifra novega pa je bila 15208AA100, ko sem čekiral po netu so bile navedene za moj avto neke druge številke na koncu.... zdej pa nisem prepričan ali je ta filter povsem ustrezen in ok za moj motor? imate vi enake?
mal sem presenečen, ker tok majhnega filtra še nisem imel na nobenem avtu, s tem da je ta najbočnejši...
Jaz filter za olje največkrat kupim v gama centru v btc - dobiš tazga k so gor 'kitajske' črke (v resnici najbrž po japonsko piše mlečni riž), in dejansko JE mejhn. Kakšne so številke ne vem, vem samo da je treba kupt podložko za čep FI 20.
Kako veš da si dobil na interservisu 'original' za GT? Me zanima kakšna je bila cena. Jaz sem danes kupil MAHNE filter za zrak za 12€ v Motomatu.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Za Imprezo GT, letnik 97 (Model Change 95/11, motor EJ20G) je šifra filtra 15208AA023. Se pa ne spomnim, kako velik je...jayz napisal/-a: zadnjič sem na interservisu nabavil filter za olje, pač original za GT, ko smo odšraufali starega in sem primerjal, je bil ta ki sem ga kupil kar nekaj manjši, šifra novega pa je bila 15208AA100,
Če mi sporočiš tvoj VIN, lahko preverim konkretno za tvojo.
D.
irCAR81 napisal/-a: Kako veš da si dobil na interservisu 'original' za GT? Me zanima kakšna je bila cena.
aha, saj potem je pa očitno vse ok, če ima nova wrx to oznakodanci1973 napisal/-a:Pogledal sem še za Legacy 2,5 BH - 15208AA024 in za 2007 Imprezo WRX - 15208AA100.danci1973 napisal/-a: Za Imprezo GT, letnik 97 (Model Change 95/11, motor EJ20G) je šifra filtra 15208AA023. Se pa ne spomnim, kako velik je...
D.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost