Airsoft

Vse kar ne paše v ostale teme...
Odgovori
Uporabniški avatar
Gromozansky
Član Subaru kluba
Prispevki: 410
Kraj: Rakitna

Odgovor Avtor: Gromozansky » 30. Maj 2009, 09:02

Tole obvezno sabo prnes 6.6 na Trojane da primerjam moč z mojo G36.
EJ22, EJ20G,EJ20

Uporabniški avatar
birdy
Uporabnik foruma
Prispevki: 2204
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: birdy » 30. Maj 2009, 12:21

ce uspem prletet prnesem se mojo :)

http://www.airsoftcenter.gr/catalog/images/AK47S.jpg

bomo mel subaru armed forces meeting :)

ps
pravkar sem se zalotil da ze en let nisem sel nikamor....treba spet it, mal gont se

Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba
Prispevki: 5512
Kraj: Trbowle

Odgovor Avtor: BackW00d » 30. Maj 2009, 20:06

no tut jst mam takole petardo doma :D in sicer G36C enmal je nabrita, ima dobrih 400fpsjev izhodiščne hitrosti :) pa precizna cev......0.25g precizne kugle.....pa še red/green reflex dot sight mam gor....Game on!

čist dost da sm danes utišal lajajočga ščeneta pod blokom :) sma mela kak mesec dni borbe kdo bo koga, pa je dolgo vodil v vojni, pa se je danes veter obrnil, in je lahko samo zacvilil ko ena mala pi*** in dal rep med noge pa jo pobrisu do vhodnih vrat njihovga vhoda. Jaz pa sem mirno spal naprej še pol urce :D

Čakam jutr na ponovno fronto...jutri ne spustim petelina na puški dokler ne zmanka kugl, al pa dokler ščene ne gre izven vidnega polja :D
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....

Uporabniški avatar
R type
Uporabnik foruma
Prispevki: 194

Odgovor Avtor: R type » 30. Maj 2009, 23:55

Ja pišuka pol še jaz pridem z mojo M249 ki drži 3000 BB-jev. :twisted:

Z gorazdom sma že ugotovila, da njemu rafali ne ležijo, ampak je bolj sniper. Jaz sme bolj k kratkim rafalom nagnjen. :cool:

Danes sma testirala na tarče. Tipično se zadetki razlikujejo. Gorazd jih ima malo ampak so odlično grupirani (strelja 2-3 cm skupine, konstantno). Moj tarča ima zadetke v krogu cca 16 cm, ampak jih je polno, cela tarča preluknjana, ene 20 % v okoliških drevesih :lol: ).

Pol ap k gorazdu na pečene golobe. Postrelat jih seveda moramo sami, Gorazd jih bo zažaril. :D

Drugače pa na cca 7 m v dlan stvar peklensko vseka. Na 10+ metrov v zadnji del glave prav hudičevo poči TUP, TUP.... ne bi ponavljal zadeve.

Res je da gorazd tolče malo težje 0.25 kugle. Ampak vseeno.

LP
R type

BMW-powah, RWD rules, f**k AWD
Bender napisal/-a: Civic je pac boljsa igracka, tud ko ga teras se nekak smeji in igra zraven medtem ko se mazda zacne jokat in prosit, da jo nehas zlorabljat :wink:

Uporabniški avatar
R type
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: R type » 30. Maj 2009, 23:58

Aja še to, konzerve, pločevinke, kartonaske škatle etc na cca 8-10 metrov preluknja ko za šalo. Stvar ima veliko več energije kot sem si predstavljal.

LP
R type

Bender napisal/-a: Civic je pac boljsa igracka, tud ko ga teras se nekak smeji in igra zraven medtem ko se mazda zacne jokat in prosit, da jo nehas zlorabljat :wink:

Thomas22
road pirate
Prispevki: 6758
Kraj: Železniki

Odgovor Avtor: Thomas22 » 31. Maj 2009, 00:12

Cela orožarna.
Men so bolj všeč pištole:
http://www.subaru-slo.net/userpix/110_Pitola_1.jpg

Malo se odmikamo od teme. Gorazd, kot vidiš ti kar nekaj Subarujevcev lahko pride pomagat preganjat golobe.
Don't allow your mind tell your heart what to do.

Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: BackW00d » 31. Maj 2009, 00:12

normalno :) jst imam doma v parketu že solidno luknjo :) na balkonu pa v ometu tut neki pikic :D

dozdej najhuj pa je blo, k me je kolega ustelu iz razdalje 2m v čelo med oči...malenkost nad zaščitnimi očalami...

občutek ? kokr da bi me z tatežkim kladivom useku en :) solze iz oči pa gratis !

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8779
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 31. Maj 2009, 21:54

Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator
Prispevki: 3360

Odgovor Avtor: NoFEAR » 31. Maj 2009, 21:58

No, pol si pa vsak še svojga ghillija omislite, pa lahko cele dneve čepite na vrtu... med jagodami... :twisted:

Ni ga vrabca da prleti mim, brez da dobi kuglo v rit... pardon, v rep... :cool:

http://ghilliesuitdirect.com/images/ghi ... 400570.jpg

Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: BackW00d » 31. Maj 2009, 23:44

kaj zdej Gorazd si že nastrelil kazga goloba ?

Uporabniški avatar
R type
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: R type » 01. Junij 2009, 01:01

Gorazd je danes nabavil daljnogled 9-24x50. :lol: Tak ene pol metra dolg. Že montiran. Smo streljali. Ima osvetljen ciljnik (zeleno ali rdeče) z nastavljivo intenziteto osvetlitve.

Prav rad bi dal skozi chrono njegov gun. Pri 35 metrih kroglice še zmeraj letijo v isti ravnini (cca 10 cm padca). Vsi streli narejeni sredi gozda, skozi grmovje, veje etc. Zlahka na 35 metrov rafalno v tarčo, skozi listje in veje, konstatno. Tarča je velikosti 13 cm.

Fenomenalen gun. Če bo moj M249 imel približno tolk energije bom vesel.

LP
R type

Uporabniški avatar
R type
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: R type » 01. Junij 2009, 01:03

PS gorazd je rojen sniper. Prava kombinacija zanjga.

Jaz nisem. :lol:

LP
R type

Uporabniški avatar
R type
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: R type » 01. Junij 2009, 01:06

NoFEAR napisal/-a:No, pol si pa vsak še svojga ghillija omislite, pa lahko cele dneve čepite na vrtu... med jagodami... :twisted:

Ni ga vrabca da prleti mim, brez da dobi kuglo v rit... pardon, v rep... :cool:

http://ghilliesuitdirect.com/images/ghi ... 400570.jpg
To je vse lepo in prav, če bi lahko streljal na 600m +. :lol:

PS golobom se slatko malo jebe če prideš v flurescentno frjolčni mimo. Jih ne gane, oni grulijo tam kak jim paše. Danes sem se ustavil z avtom ko sem prišel do njega, ker se golob ni hotel umaknit (20 cm od odbijača stal na sredi ceste). In pol čez ene 10 sec se je odšetal do pločnika.

Tak da zaj sem še jaz za strelski obračun, če najdemo koga da bo pobiral kuglce.

LP
R type

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6619
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: gorazd0 » 01. Junij 2009, 08:13

BackW00d napisal/-a:kaj zdej Gorazd si že nastrelil kazga goloba ?
nekaj že;
drgač pa zadeva zgleda takole:

http://freeweb.t-2.net/gorazdo/replika_res.jpg

na 15, 20m gre še s klasičnim merkom,... naprej pa ne; zaenkrat sem zelo zadovoljen. :D
Fiat.
Brez panike.

flat4
Nebijedu
Prispevki: 1783

Odgovor Avtor: flat4 » 01. Junij 2009, 10:35

sam da vas nam na animal planetu gledal pri animal cops :lol:
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov