če je to testni avto od IS pol samo stran od njega... mislm da vam je jasn kako se dela s testnimi voziliBMW_rok napisal/-a:Tole bi bilo za imet - WRX STi Sport, edina, ki se trenutno prodaja pri nas.
![]()
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2725936&show=1
Avto net oglaski
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Menjalnik je prav gotovo ojačan napram šibkejšim različicam, vendar za modele kot so razni novinarji in osebki, ki imajo možnost se peljat v tem avtu par kilometrov v 20 t/km kot jih približno ima ta avto, naredijo precej v smer, da ta menjalnik ne bo zdržal pol toliko kot, če bi ga vozil en, ki ga je kupil s svojim denarjem.
Se spomnim ko sm vrnu testnega Outbacka in je pršu en EX dirkač s ključi, da jih vrne od impreze STI (nevem če je ta), pa ga vpraša možakar za pultom a ste imel svoje gume a te na testni impreziskyline napisal/-a:če je to testni avto od IS pol samo stran od njega... mislm da vam je jasn kako se dela s testnimi voziliBMW_rok napisal/-a:Tole bi bilo za imet - WRX STi Sport, edina, ki se trenutno prodaja pri nas.
![]()
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2725936&show=1
ja eni imajo nemške cene za avto, sam folk pozablja da v slo 90% folka nima nemških plač, tistih 10% ki pa ima evropsko plačo se pa ne bo vozil v 10 let stari imprezi...irCAR81 napisal/-a:Mal sm gledu cene GT-jk na avtonetu, kr lepo se cenijo... še mal pa bojo po eurotaxu.
jebat ga dons je tako (sploh v krizi), če hočeš stvar prodat boš mogu dat ceno tako da bo kdo vzel, drugač se ti lahko na avto.netu valja oglas še 1 let, če samo mal iz firbca daš oglas da vidiš če je kej interesa je pa drugo
GF8
Jst sm vedno mislu da so nemške pa italjanske cene nizke, da se zato hod tja avte iskat. Ni tako?
No dej mi povej, kok bi bla po tvoje realna cena za mojo Imprezo GT. 280k prevoženih, 1997 letnik. Redno ampak res redno servisirana in če odmislim da nima klime (ni kilerja - strošek 100-200€ + potem polnjenje), ter vozniškega airbaga (no ga ima samo ne upamo priklopit, ker ima nov volan drugačen konektor) popolnoma izpravna... brez pretiravanja bi lahko rekel da je v TOP formi.
No dej mi povej, kok bi bla po tvoje realna cena za mojo Imprezo GT. 280k prevoženih, 1997 letnik. Redno ampak res redno servisirana in če odmislim da nima klime (ni kilerja - strošek 100-200€ + potem polnjenje), ter vozniškega airbaga (no ga ima samo ne upamo priklopit, ker ima nov volan drugačen konektor) popolnoma izpravna... brez pretiravanja bi lahko rekel da je v TOP formi.
Kakor naletiš, jest sm z nakupom zadovoljen s tem, da se cena vztrajno nižajo, ampak je treba vedeti da si s potjo in davki hitro na 1k eurov. S tem da ti lahko prodajo mačka v žaklju v kolikor je avto cel in nizko cenjen. Cene pa nižajo preprodajalci ki jim primanjkuje kupcev in dvorišča ostajajo polna, je pa fino da se te zalege mal spuca saj vsak ki ima pet minut časa lahko uvaža in prodaja avte.irCAR81 napisal/-a:Jst sm vedno mislu da so nemške pa italjanske cene nizke, da se zato hod tja avte iskat. Ni tako?.
ja za njihove znamke so cene nizke/nižje, pa še to ne vedno...irCAR81 napisal/-a:Jst sm vedno mislu da so nemške pa italjanske cene nizke, da se zato hod tja avte iskat. Ni tako?
jaz mislm da se v tujino (recimo v nemčijo) hodi zarad ogromne izbire vozil (napram sloveniji), tuki kar je moraš vzeti, tam imaš pa izbire da si še barvo izbereš (večinoma nemške znamke)
ko sem napisu nemške cene, sem s tem mislu na to, da folk primerja kašne cene majo tam recimo gt-jke
po eurotaxu 3.000€irCAR81 napisal/-a:No dej mi povej, kok bi bla po tvoje realna cena za mojo Imprezo GT. 280k prevoženih, 1997 letnik. Redno ampak res redno servisirana in èe odmislim da nima klime (ni kilerja - strošek 100-200€ + potem polnjenje), ter vozniškega airbaga (no ga ima samo ne upamo priklopit, ker ima nov volan drugaèen konektor) popolnoma izpravna... brez pretiravanja bi lahko rekel da je v TOP formi.
lej nisem ekspert, sem realist, js bi reku da je tvoja vredna okol 5.000-5.500€
drugač pa poznam tvoj avto, si me celo zapelju enkrat en krog...
valda pa take avte ne kupi vsak laik, ampak kakšen ljubitelj ki ve kaj kupi, zato so tut cene tako zasoljene
GF8
Avto je po eurotaxu (novem, ki upošteva recesijo) vreden med 1600 in 1900 eur. Lani tak čas je bil po eurotaxu 2700. Tko da so tvoje ocene optimistične.skyline napisal/-a:po eurotaxu 3.000€![]()
lej nisem ekspert, sem realist, js bi reku da je tvoja vredna okol 5.000-5.500€
Dva mesca nazaj sem avto malo manj kot en mesec prodajal... cena je bla 5999 ampak tist k je poklical sem mu dal vedt da bi se dal še kej zment... če bi me dobu taprav trenutek bi mogoče clo za 5000 dal.... pa pač ni blo nobenga kandidata.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov