Airsoft

Vse kar ne paše v ostale teme...
Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8717
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 03. Junij 2009, 20:58

BackW00d napisal/-a:do zdej kar smo špilal....so snajperji do zdej zadeli 1×, pa še to je bla bolj sreča :)

Povečini so snajperji bli v hosti za kanonfuter :D Sem streljal z snajpo k je mela čez 550FPS, pa ni melo enga haska lih :D enkrat levo...enkrat desno...pol mal gor leti, pa so že pri tebi pa nimaš kaj nardit, če nimaš neki hitrega v roki :D
Razmišljali smo, da bi dobil eno snajpo, bi noter dali eno dolgo precizno cev, pa noro vzmet, tako da bi jo komaj napel z roko :D Da bi mela res celga boga izhodne hitrosti.Sam potem bognedaj, da koga na blizu ustreliš.Morš bit tok fer, pa umret....al pa met secondary weapon.
Snajper se mora v prvi vrsti tok dobr skrit, da ga ne najdeš. Očitno niste mel nobenga pravga snajperista, sam puške, pa še tiste bolj kilave, če ne moreš dobro zadet. Jst jo imam umirjeno skupaj z daljnogledom in na 50m kr lepo zadanem tarčo kamor hočem. Ima pa kr nekaj pada na to dolžino in vsak vetrček jo premakne. Bi blo treba s kako kuglco od ležajev sprobat.
Res pa da sem bil že v vojski zadužen za M76 (snajper) in da sem bil strelec voda.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6617
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: gorazd0 » 03. Junij 2009, 21:06

Bi blo treba s kako kuglco od ležajev sprobat.
:shock: :-nzd :4rt :t: :34532 :ijh :688668
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
Gromozansky
Član Subaru kluba
Prispevki: 410
Kraj: Rakitna

Odgovor Avtor: Gromozansky » 03. Junij 2009, 21:37

U BackW00d isto puško imava, samo moje je še brez red dota, ker ne vem kaj bi nataknil gor (ACOG ali red dot).
EJ22, EJ20G,EJ20

Uporabniški avatar
R type
Uporabnik foruma
Prispevki: 194

Odgovor Avtor: R type » 04. Junij 2009, 12:33

Thomas22 napisal/-a:Pri nas je takih placov kolikor hočeš. Tud poligon od paintballa bi lahko zrihtal.
To bi bilo odlično. Mene so včeraj strašno čudno gledali, tako da tja ne bom hodil več.

Pač sem še ufuravat mitraljez, sedaj ko sem dal drugo baterijo noter da ej pado rate of fire in sem testiral, nastavljal hop up in merke. Seveda sem sprašil cca 2000 kuglic v tem času. Očitno se je fajn slišalo. Saj ko sem prišel na parkplac, so tam trije sloneli ob avtu in me začudeno gledali ter si nekaj došepetavali. :roll:

Kak prostor, kjer bi lahko šli in v miru ponastavili puške, določili razdalje etc bi bil dobrodošel.

LP
R type

BMW-powah, RWD rules, f**k AWD
Bender napisal/-a: Civic je pac boljsa igracka, tud ko ga teras se nekak smeji in igra zraven medtem ko se mazda zacne jokat in prosit, da jo nehas zlorabljat :wink:

Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba
Prispevki: 5486
Kraj: Trbowle

Odgovor Avtor: BackW00d » 04. Junij 2009, 16:56

neki extra nastavljat red dot je itak bedarija :D

mislm...če boš vedno strelju v zaprtem prostoru, brez vetra, in vedno samo vodoravno...potem ok nastavi :)

zunaj, ko pa usakič pod drugim kotom streljaš (gor,dol) pa v različnem vetru, pa je merek bolj tko...informativno približno, in moraš kuglo gledat kam leti.....

kadarkol navzgor streljaš, ali pa navdol, gravitacijska sila ni pravokotna na let kugle, in ti kugla začne gor zavijat, zato je zelo težko v hrib gor, al pa dol iz hriba zadet koga, ki mu samo glava gleda izza zaklona, saj mu grejo vse kugle nad glavo, al pa se nekje na pol poti znajdejo na tleh...

Tega se lahko znebiš z tem da hop-up gumico malce manj našponaš, posledično kugla v ravnem letu ne dosega maximalne dolžine/ravnega leta.

Če misliš da to kar sm napisu ni res.....pejt še mal v hosto strelat ;-) :arrow: :lol:
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....

Uporabniški avatar
R type
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: R type » 04. Junij 2009, 17:04

Sem streal v hosti cel cajt. Po hribu dol, po hribu gor (itak so sami hribi), čez grmovje.. etc.

M249 ima izredno dobre hitero nastavljive merke. Kar mi omogoča nastavitve za 50 metrov, 40 metrov in 30 (od 30 pa do cevi pa tako ali tako leti skor naravnost). Med 30 in 50 pa se še kako pozna pa karkoli počneš z hop-upom.

Seveda je razlika če je veter, večja vlaga etc ampak približno pa lahko nastavim.

In ja 50 metrov se da čist fajn ciljat. Poskusil z tremi tarčami približno 45 -55 metrov razdalje zaporedoma na različnih lokacijah.

Ja rabim nastavit razdalje. Če jih ti ne tvoja stvar.

LP
R type

Bender napisal/-a: Civic je pac boljsa igracka, tud ko ga teras se nekak smeji in igra zraven medtem ko se mazda zacne jokat in prosit, da jo nehas zlorabljat :wink:

Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: BackW00d » 04. Junij 2009, 18:00

pr minimiju itak prtisneš pa držiš dokler pač en ne dvigne roke :D

Uporabniški avatar
R type
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: R type » 04. Junij 2009, 19:58

:lol: :lol: :lol: :lol:

A misliš da bi se obneslo v praksi? Malo se bojim da bom natroso 200 kugl v ono smer. Pol pa bom dom en sam šus med oke. :lol:

Ne saj vem da neki grozno ni za nastavljat. Sam bi rad dobil optimum iz hopupa, pa da mi vsaj približno v center nese.

Tu med vejami pa nikol nisme ziher, pa še plezam ko budala po hribu pa čez hlode do tarče da preverim zadetke. :lol:

Rajš bi bil nekje kjer ni potk zraven. :-)

LP
R type

Uporabniški avatar
ru7
Uporabnik foruma
Prispevki: 22

Odgovor Avtor: ru7 » 05. Junij 2009, 18:24

Uporabniški avatar
R type
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: R type » 06. Junij 2009, 23:06

Tale MP5 je edina stvar, ki je danes delala BP. :lol:

Kripl Bataljon saga se nadaljuje. :roll:

LP
R type

Uporabniški avatar
gorazd0

Odgovor Avtor: gorazd0 » 07. Junij 2009, 00:15

meni je počla glava cilindra (plastična..) :x
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: BackW00d » 19. Junij 2009, 10:06

kaj je zdej fantje :) jst sm glihkar skinu enga goloba iz balkona :) kva je to perje metal po luftu :)

so se hinavci začel zbirat na balkonu, pa mam zdej nalaš okn odprt, da jih lahko iz kuhne razmontiram :)

Kdaj gremo počt ?

Uporabniški avatar
gorazd0

Odgovor Avtor: gorazd0 » 19. Junij 2009, 12:32

Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma
Prispevki: 2455
Kraj: SG/LJ

Odgovor Avtor: ijuvan » 19. Junij 2009, 14:48

Pol pa dobi globo 200€, če se pa furaš po coni, pa 160€. Ni fore, sploh.

Uporabniški avatar
gorazd0

Odgovor Avtor: gorazd0 » 12. September 2009, 23:45

Bi nardil na pikniku en mini spopad?
Fiat.
Brez panike.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov