Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 4
Veš da sm hotel napisat da si ti izvzet, ker bi mi tako hotel uturit svojo imprezo, pa še prav sem imel
Bi jo pa imel, seveda, ampak bi moral ceno prepolovit. Mimogrede, res ne vem zakaj jo prodajaš, ker je očitno da bi jo še imel, glede na to da si ji privoščil par novih delov.
Šuški....spet ena nova beseda od tebe
Šuški....spet ena nova beseda od tebe
Čez poletje bi zaslužil max. 1200€. Sklepam iz tega da šaht (da vidimo če veš ka je to :P) nima slabih plač, pa bom dobil za 2 tedna okoli 280€ - šiht od 7.00 - 15.00. Pa od tega je treba še odštet prevoz. (cca. 40 km na dan -> pa da avto kuri 10L -> 20 šihtov -> 80L bencina -> 40€ (js pol, brat pol) -> 300€). Pa grem stavit da sem zmožen več zapravit kot zaslužit Very Happy Še kr ni dost ^^
Sicer mamo pa pri hiši 3 avte, ni hudič da ne bo en fraj... Brat gre študirat v LJ, ga en zategne dol pa gre pobrat, umes mam pa js avto, recimo. Pa prletim še na kako kawo vmes. Ma sm se razpiso dans...
Sicer mamo pa pri hiši 3 avte, ni hudič da ne bo en fraj... Brat gre študirat v LJ, ga en zategne dol pa gre pobrat, umes mam pa js avto, recimo. Pa prletim še na kako kawo vmes. Ma sm se razpiso dans...
enkrat sem bil v jami, na odkopu (oz. na čelu odkopa) v Velenju... če ti dajo za 2 tedna 280.. pejd raj v bife zraven delat; boš dobil več...pa bom dobil za 2 tedna okoli 280€ - šiht od 7.00 - 15.00.
PS: če men prneseš dnar, ga lahko tud ni treba nazaj vozit... sm cenej kot Bistri
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Delal bom v delavnici, v jamo ne spustijo vsakega... Če bi se mi tako šlo za denar, tako ne bi šel na šaht, prej kam drugam. Dejansko grem tja, da vidim kako sploh "zgleda" služba, pa nekam je treba cajt zabit. Za fiksno ceno pa še tako ne vem, niti kdaj sploh začnem.
flat4, izpit sem dvignil šele danes. Počakam na kosilo, pol pa se grem mal zapelat. Domov sem pa pripeljal cel avto, očeta, mamo, pa dva pesa, tako da ni panike. Potem še pa lahko grem en krog s traktorjem, ko se mi je tudi zdaj vpisal
@gorazd0: morda poznaš Juvan Marijana? Je pa štajger...
flat4, izpit sem dvignil šele danes. Počakam na kosilo, pol pa se grem mal zapelat. Domov sem pa pripeljal cel avto, očeta, mamo, pa dva pesa, tako da ni panike. Potem še pa lahko grem en krog s traktorjem, ko se mi je tudi zdaj vpisal
@gorazd0: morda poznaš Juvan Marijana? Je pa štajger...
@ijuvan: vem kako je 1.6 sm jo vozu 1 leto.
Prehitevat neki nad 90 je ZF. Po ac peleš 160 (že to traja da naleze) pride klanc, gas do konca pa ne drži več niti te brzine. Za zjokat.
Ampak... za po snegu je boljša od GT.. za po makadamu je pa tm do ene 50 na uro isto dobra.
Aja pa o vozniških izkušnjah.
K sm dobu izpit sm si mislu to je to, zdj ga pa mam, znam in sm car. Po enem letu, nesreči in treningu varne vožnje, sm si mislu.. okey takrat k sm dobu izpit še nism znal tok dobr vozt ampak zdej sm pa že kr taprav. Po ene 2 letih sm vedu da k sm naredu izpit nism mel pojma ampak to je pa to že kr taprava stvar obvladam.
Zdej po 10 letih mi je jasno, da se celo življenje učiš vozt. Zadnje leto, se z rahlimi izpadi dejansko držim omejitev in ostalih CPP.
Prehitevat neki nad 90 je ZF. Po ac peleš 160 (že to traja da naleze) pride klanc, gas do konca pa ne drži več niti te brzine. Za zjokat.
Ampak... za po snegu je boljša od GT.. za po makadamu je pa tm do ene 50 na uro isto dobra.
Aja pa o vozniških izkušnjah.
K sm dobu izpit sm si mislu to je to, zdj ga pa mam, znam in sm car. Po enem letu, nesreči in treningu varne vožnje, sm si mislu.. okey takrat k sm dobu izpit še nism znal tok dobr vozt ampak zdej sm pa že kr taprav. Po ene 2 letih sm vedu da k sm naredu izpit nism mel pojma ampak to je pa to že kr taprava stvar obvladam.
Zdej po 10 letih mi je jasno, da se celo življenje učiš vozt. Zadnje leto, se z rahlimi izpadi dejansko držim omejitev in ostalih CPP.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov