STi servis 100kkm
V servisni se je delal in tudi piše, da se dela servis na 10k milj. Prejšni je bil na 50k milj. Js mam trenutno na šteucu 61500milj kar je 99kkm. Servis sm delal na 60500milj. Nevem kaj ti tu ni jasno. Mogoče bi mogu milje napisat namest 100k km, samo se mi zdi bolj primerno km, da se vsaj pribl. ve ker servis je. Mogoče si datum 1. objave spregledal?
Kok maš ti na števcu ne vem. Napisal si pač 98k km, da bi delal servis pri 100k. Potem si napisal da si menjal svečke, olja, filtre, nič pa jermenov in tega.. tko da mi je blo hecno.. pravkar narejen servis, čez 2000 spet servis na 100k. Pač če nekje vidim pravkar narejen servis smatram da mam nevem 10k km mir... Ampak okey.. vse skupaj je zgolj zaradi zmešnjave z miljami. Vzamem nazaj.HuskY napisal/-a:Js mam trenutno na šteucu 61500milj kar je 99kkm. Servis sm delal na 60500milj. Nevem kaj ti tu ni jasno. Mogoče bi mogu milje napisat namest 100k km, samo se mi zdi bolj primerno km, da se vsaj pribl. ve ker servis je. Mogoče si datum 1. objave spregledal?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov