Program za blokado klicev Nokia
pojdi do svojega operaterja, pa mu pojasni problem... kolega je tako rešil, da si je 2 dni beležil klice točno po urah, potem je pa on prijavil policiji, mobitel pa je priskrbel še dodaten izpisek... Mislim, da mu telefon ni več zvonil.
p.s. ker idiot si pa da tok opravka?
p.s. ker idiot si pa da tok opravka?
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
V prtljažnik in ponoči na sredo ene hoste (ene 10km v hosto, da se bo nazaj grede mal napešačil), orenk nabutat, pa tam pustit v opozorilo. Ko bo domov prišl, bo dvakrat razmislil, če bi še kej težil. Prič ne bo, tako da ne more dokazat nič in boš imel mir. Samo ne ga preveč nabutat, da bo lahko hodil, pa domov prišel.Thomas22 napisal/-a: Drugač pa je tip psiho, saj bi ga skozi roke spustil, ampak bom potem jaz kaznovan.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
No zdej si pa ti zamisl, kaj bi naredu enmu k te tkole odpele in ti nardi kar si napisal? Sploh če si tak psiho da se ti zdi da maš tehten razlog za sms-e.nebivedu napisal/-a:V prtljažnik in ponoči na sredo ene hoste (ene 10km v hosto, da se bo nazaj grede mal napešačil), orenk nabutat, pa tam pustit v opozorilo. Ko bo domov prišl, bo dvakrat razmislil, če bi še kej težil. Prič ne bo, tako da ne more dokazat nič in boš imel mir. Samo ne ga preveč nabutat, da bo lahko hodil, pa domov prišel.Thomas22 napisal/-a: Drugač pa je tip psiho, saj bi ga skozi roke spustil, ampak bom potem jaz kaznovan.
ČE bi mi kdo skok spo sms-ih težil, bi itak prjavu na mobitel. Če še nebi nehal, bi ga šel obiskat, če pa še nebi nehal, bi se pa tip definitvno znašel kje sredi kočevskega roga.irCAR81 napisal/-a:No zdej si pa ti zamisl, kaj bi naredu enmu k te tkole odpele in ti nardi kar si napisal? Sploh če si tak psiho da se ti zdi da maš tehten razlog za sms-e.nebivedu napisal/-a:V prtljažnik in ponoči na sredo ene hoste (ene 10km v hosto, da se bo nazaj grede mal napešačil), orenk nabutat, pa tam pustit v opozorilo. Ko bo domov prišl, bo dvakrat razmislil, če bi še kej težil. Prič ne bo, tako da ne more dokazat nič in boš imel mir. Samo ne ga preveč nabutat, da bo lahko hodil, pa domov prišel.Thomas22 napisal/-a: Drugač pa je tip psiho, saj bi ga skozi roke spustil, ampak bom potem jaz kaznovan.
Smo mel tak problem doma, ko je ženi in njeni mami težil tip stalno po telefonu (gsm in navaden telefon) in po sms-ih. Res je pa težil ob čisto bolanih urah s še bolj bolanimi besedami, zmerjanji in podobno. Po prijavah na mobitel in na policijo se ni umiril. Umiril se je, ko je dobu batine pred parimi svojimi kolegi, ki niso nič upal, ampak so samo gledal in to sredi lokala.
Klicaril je pa iz večih cifer ne samo ene.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost