Se mi je podobno dogaja pol mi je pa ABS spustu dušo.Tko ,da mam zdej odkloplen(pa drug) ABS pa je rešenskyline napisal/-a:Pri meni se včasih (na vsake tolk cajta) zgodi, da ko zabremzam npr. pred semaforjem, namesto da normalno vstavi, se zdi kakor da se vklopi abs recimo na ledu ali mokrem (pač začne ropotat in poskakuje naprej)... in takrat moram spustit bremzo in še enkrat pritisnt da normalno zabremza
to se mi je zgodil recimo v zadnje pol leta 3x in zna bit zelo neprijetno sploh če je še kdo pred mano
diske in ploščice sem menjal ko sem nabavu avto cca. 1.5 leta nazaj, zavornega olja je na ful, niti nikjer ni videti da bi puščal...sumim da bi bilo treba zamenjat olje in prezračit, lučka se nobena ne prižge...
a je mel še kdo podoben primer?
Nenavadno delovanje servo zavor
Zgleda, da je to ena fora Forijev, ker se to tudi meni dogaja. Ker sicer bremza normalno, se nisem preveč vznemirjal. Mogoče servo zmanjša tlak v sistemu, ko se avto ustavi. To se mi vedno zgodi, ko že nekaj časa čakam npr. pred semaforjem.gore napisal/-a:To se tudi meni dogaja. Če nekaj časa držim na pedal, se kdaj kar vgrezne po nekem času. Sam sem pomislil na menjavo zavornega olja.
beliblisk napisal/-a:Se mi je podobno dogaja pol mi je pa ABS spustu dušo.Tko ,da mam zdej odkloplen(pa drug) ABS pa je rešen
to pomen, da me občasno ABS zajebava, a je možno da bi blo treba mal senzorje spucat?DaviiD napisal/-a:Imel na alfi. Problem je bil v tem da je ABS senzor vcasih malo zastrajkal in je javil kot da si se naenkrat ustavil. Ce si med tem bremzal, potem je ABS mislil da si zablokiral kolo in je zacel delovati.
GF8
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov