hehe: "Prodajata se dva subaruja 1 karavan 1 nekaravan..."
Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Ni nobene uganke pri tej opremi in 2.0 motorju, saj so bili nekateri zadnji letniki nad 1998 sploh v Italiji in nekaj v Nemčiji z odbijači, pragi... od 2.5 (enega takega servisiram, avto je pa iz Kamnika).niva13 napisal/-a:No pa je uganka te opreme in 2.0 motorja rešena.
Karli nas je pa kar nekaj takrat opazilo tistega v Italiji morda gre pa res za isti avto
Evo, komentar prodajalca: "Vozilo je pripeljano iz Italije. Kupljeno na pooblaščenem Subaru servisu v ITJ. Vsi servisi na pooblaščenem Subaru servisu. Motor je ok, edino kaka praskica na odbijačih. V Sloveniji res ni bilo takih modelov, oz. zelo malo.
Več inf. po tel. 040 513 591"
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Meni najbolj zgleda od chenota sedan... Paše mu črna streha, sploh v kombinaciji z vsemi črnimi lajštami in zadnjo blendo med lučmi. sam gume je treba spustit, da se mal na tla uleže
... Al pa fedre druge 
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
- Gromozansky
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 410
- Kraj: Rakitna
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3073455&show=1
Ta se spet prodaja, neki sm že govoru z njimi vem pa tut da je blo tuki gor neki govora o tej imprezi. Če kdo kej ve?
Ta se spet prodaja, neki sm že govoru z njimi vem pa tut da je blo tuki gor neki govora o tej imprezi. Če kdo kej ve?
EJ22, EJ20G,EJ20
subi92 napisal/-a:Karli nas je pa kar nekaj takrat opazilo tistega v Italiji morda gre pa res za isti avto
Seveda je isti saj sem ga videl pred meseci v živo vendar zamanniva13 napisal/-a:Sicer pa, ce je to isti, je zdaj vsaj motor porihtan ali pa menjan (kilometri??).
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Prej ga je prodajal privat, zdaj pa avtohiša. Bila je rukjena spredaj, menjan sprednji del in vezna, mislim da je imel nekako tako napisano. Takrat še ni imela 200k km, tako da kdo ve, kako je z glavnim servisomGromozansky napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3073455&show=1
to je zvedel ircar
Gospod, ki prodaja to imrezo (rdeča karavanka s temnimi šipami) je nima dolgo,.. malo hecno da jo potem prodaja (upam da ni kaj narobe)?... ne ve če so šipe in izpuh homologirani - to pomeni da niso. :P ... sem rekel da je avto ravno pred menjavo jermenov... pa je povedal da so enkrat že bli menjani, da pa jih lahko oni doma zamenjajo, zato sem ga vprašal kako je potem izpolnjena servisna knjiga, če doma menjajo, pa je rekel da prej je pa bil servisiran na pooblaščenem servisu ampak. Ko sem ga vprašal na katerem ni vedel. Jao.
- Gromozansky
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 410
- Kraj: Rakitna
žGromozansky napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3073455&show=1
No včeraj sem šel pogledat tole zadevo in pomoje ni vredna 2900€.
Spredaj kot je bilo že napisano štrihana, znaki štrihaja so tudi na zadnjem odbijaču ( potečena barva ), pragovi so po domače pritrjeni gor(knipingi), notri je slabo ohranjena ( spraskane vrata, luknje v armaturi...). Motorni del je videti vredu, čeprav se kažejo sindromi mojega 2.2, pri mrzlem užigu se ne umirijo obrati. Pa še vadaj nekaj čudno ropota ( ležaj, diff ??)
Servisna knjiga pa je potrjena samo do 148k km, pa še to od nepoblaščenega servisa ( vsaj zdi se mi).
EJ22, EJ20G,EJ20
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov