Avto na plin
Kolega se tud s plinom ukvarja, je bil prisoten tudi na gospodarcu.
No uglavnem je en sistem brez uparjevalnika. Se pravi plin ni v plinastem stanju ampak tekočem. Zato se plin obnaša kot bencin, se pravi se lepo meglica naredi, mešanica, izgorevanje je bolše in izguba moči baje = 0.
Je pa omenil, da je poraba plina malenkost višja.
Neki na to foro mi je razlagal, ker me to ne zanima tolk nisem šel v detajle.
Za bolj podrobne info avtoplin center.
No uglavnem je en sistem brez uparjevalnika. Se pravi plin ni v plinastem stanju ampak tekočem. Zato se plin obnaša kot bencin, se pravi se lepo meglica naredi, mešanica, izgorevanje je bolše in izguba moči baje = 0.
Je pa omenil, da je poraba plina malenkost višja.
Neki na to foro mi je razlagal, ker me to ne zanima tolk nisem šel v detajle.
Za bolj podrobne info avtoplin center.
Impreza STI 2,1 stroker by SCOOBY.SI
Mislim da se temu reče tekoča faza, je pa baje huda reč. Treba povprašat prodajalce, mal pogooglat in še forume premetat pol se pa odločit...Neo57 napisal/-a:Zato se plin obnaša kot bencin, se pravi se lepo meglica naredi, mešanica, izgorevanje je bolše in izguba moči baje = 0.
Je pa omenil, da je poraba plina malenkost višja..
Men je ta reku da je ogromno odvisno od tega kira firma to dela. Majo pa na panoju napisan: smo najdrazji, ampak vemo zakaj... (neki na tak nacin). Relacije tud meni malo pije, samo teh nimam velik. Smo sli na morje 4komadi +prtljaga, pa smo imel 11,5 s tem da smo se mal ganjal za BMW6 in novo M3.
Drugac pa berem mal na teh straneh od podjetij ki to delajo, pa na eni prou pise da lahko das noter nek sekvencni sistem, kateri ti ne poveca porabe in ne naredi izgube moci. Ta sistem naj bi bil tud nov. Sicer je pa logicno, noveje ko je, boljse je in zato ne vem zakaj ne bi bilo res. Lahko da so s starejsimi sistemi imeli kasne tezave, pa so to do sedaj popravili. Sej ce tko gledate, je ogromno avtomobilov z novimi motorji ki imajo problemi, pa jih po nekaj casa optimizirajo pa zrihtajo da potem dela kot more.
http://www.vozimnaplin.si/index1.html
Drugac pa berem mal na teh straneh od podjetij ki to delajo, pa na eni prou pise da lahko das noter nek sekvencni sistem, kateri ti ne poveca porabe in ne naredi izgube moci. Ta sistem naj bi bil tud nov. Sicer je pa logicno, noveje ko je, boljse je in zato ne vem zakaj ne bi bilo res. Lahko da so s starejsimi sistemi imeli kasne tezave, pa so to do sedaj popravili. Sej ce tko gledate, je ogromno avtomobilov z novimi motorji ki imajo problemi, pa jih po nekaj casa optimizirajo pa zrihtajo da potem dela kot more.
http://www.vozimnaplin.si/index1.html
http://www.g-1.si/
Oni imajo svoj sistem brez uparjalnika; mislim, da so razvili celo par patentov v tem področju; če sem prav seznanjen,.. se da zadevo dobit celo na 24 obrokov;
Oni imajo svoj sistem brez uparjalnika; mislim, da so razvili celo par patentov v tem področju; če sem prav seznanjen,.. se da zadevo dobit celo na 24 obrokov;
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Če se boš odločila za zadevo, subi4x4 prav tako, vprašajta še kaj je krito z garancijo (mislim kakšne hujše primere, recimo kak stopljen bat ali kej v tem stilu), pa kdo plačuje nastavljanje ventilov, da vama ne bodo potem povedal, da zaradi prodrive kita oz. predelanega avtomobila česa ne bodo krili.
Tudi sam že dolgo časa pregledujem plinske sisteme, ki se jih da dobiti pri nas.
Že prej sem se odločil za firmo s katero sta na gospodarcu kontaktirala Urshy in subi4x4. Po razgovoru na gospodarcu pa sem odločitev le še potrdil.
Za plin se odločam zaradi ekologije in šele nato zaradi varčevanja. Še vedno upam, da bo Slovenija uvedla kakšne ugodnosti na ekološka vozila, kot ima to Nizozemska.
Sistem pa mi je všeč tudi zaradi tega ker je prenosljiv.
Že prej sem se odločil za firmo s katero sta na gospodarcu kontaktirala Urshy in subi4x4. Po razgovoru na gospodarcu pa sem odločitev le še potrdil.
Za plin se odločam zaradi ekologije in šele nato zaradi varčevanja. Še vedno upam, da bo Slovenija uvedla kakšne ugodnosti na ekološka vozila, kot ima to Nizozemska.
Sistem pa mi je všeč tudi zaradi tega ker je prenosljiv.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
no jaz se pa s tem ne strinjam, zakaj bi plačeval več in bolj obremenjeval okolje, če mi ni treba....s tem prihranim na leto za ene dobre počitnice, vozim se pa lahko isto hitro , kjerkoli, pa še za okolje je bolje....govorim v primeru , da je tako kot so povedali strokovnjaki, ko bo prišlo do kakega odstopanje od dogovorjenega verjemi, naprave v avtu ne bo več..jayz napisal/-a:če gledaš na ekologijo si kupš prius al pa civic hibrid, če maš pa imprezo se pa sprijazneš s porabo 13+, no vsaj jaz tko razmišlam
kdo kaj več ve o tem novem sistemu , brez uparjalnika?
lp,.a
ravnokar dobil mejl iz GER, poslal sem ga ne firmo za katero so na forumu rekli da je zelo dobra , katera je naredila že več kot 1000 avtov, vključno s kar nekaj subaruji...posl je pa tako...glede na moč motorja pride v poštev icom jtg HP ( hotel sem prav to napravo brez uparjalnika) cena je 2740 €
vsebuje: tank po želji, vsa vezava, brezplačni prvi pregled na 20000 km, brezplačni prvi tank, TUV, 1 leto garancije na motor in 2 leti garancije na napravo, navadne z uparjalnikom se dobi od 1300 eur...da je firma res kul sem videl v galeriji jer so prisotni res stroji od audijo do porschov
Prepoved je za avtomobile z vgrajeno inštalacijo za plin.irCAR81 napisal/-a:Na garažnih hišah so oznake da ki prepovedujejo vstop vozilom na plin. Zdej me pa zanima če kdo ve: a morš preklopt na bencin pa je ok? Al že samo če je instalacija v avtu ne smeš notr?
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Z vgrajeno inštalacijo za plin se ne sme v podzemne parkirne hiše (garaže), ki nimajo ustreznega prezračevanja in zato obstaja nevarnost, da bi se plin zadrževal v spodnji etaži in bi prišlo do eksplozije.
Ponavadi je prepoved posebej označena na vhodu v garažo. Kolikor mi je znano, se v Ljubljani ne sme parkirati v garažni hiši: Kozolec (Bavarski dvor), Hotel City in Mercator Hipermarket Šiška.
Glede porabe plina se je veliko pisalo že v eni drugi temi na forumu. Iz lastnih izkušenj lahko povem, da se plina porabi za cca 20% več kot bencina. Toliko približno znaša tudi razlika v njuni energijski vrednosti.
Ponavadi je prepoved posebej označena na vhodu v garažo. Kolikor mi je znano, se v Ljubljani ne sme parkirati v garažni hiši: Kozolec (Bavarski dvor), Hotel City in Mercator Hipermarket Šiška.
Glede porabe plina se je veliko pisalo že v eni drugi temi na forumu. Iz lastnih izkušenj lahko povem, da se plina porabi za cca 20% več kot bencina. Toliko približno znaša tudi razlika v njuni energijski vrednosti.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost