Servo pumpa
Servo pumpa
Torej problem je sledeč:
Pušča servo črpalka na Legacy-ju 2.2 l. 92. Kje se da dobiti poceni rabljeno ali ugodno novo in koliko to stane?
A se kdo ukvarja z obnavljanjem teh črpalk?
Hvala.
Pušča servo črpalka na Legacy-ju 2.2 l. 92. Kje se da dobiti poceni rabljeno ali ugodno novo in koliko to stane?
A se kdo ukvarja z obnavljanjem teh črpalk?
Hvala.
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat...
- TORA! TORA! TORA!
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1144
- Kraj: Zraven soseda
Če se ti da spustit do Kamnika bom pobrskal, imam vsaj 2 na lagerju, ki sta ne bom trdil sposobni spusti kake kapljice ampak vsekakor nista bili problematični - slabe in poscane sem že v osnovi zavrgu.erixon napisal/-a:Karla kontaktiral, pa na žalost nima. Je mogoče kdo bližje Savinski dolini?
Kakšna pa je kaj cena obnove in kako dolgo traja?
Še jutri pol me ni do naslednje sobote, 041312742
LP
Upam da se nisem napačno izrazil. Resnično ne vem kako se temu delu reče, ve pa sigurno Subi92, ker sem rabljenega pri njemu dobil. Ni pa volanska letev ampak je tam spodaj ko se volanska letev priključi, pol pa gredo ven ročice do koles. Na vsako stran pa je manšeta. Nova je pa precej draga stvar. (tukaj se pokaže vso moje tehnično neznanje
).
Cena obnove je bila 220 €, delal je pa to en človek mislim da v Radmirju (zg. Savinjska). Moram priznat da je pravi stručko, ker je res dobro naredil. Rabil pa je ene tri dni.
Cena obnove je bila 220 €, delal je pa to en človek mislim da v Radmirju (zg. Savinjska). Moram priznat da je pravi stručko, ker je res dobro naredil. Rabil pa je ene tri dni.
Rad imam ženske, ki znajo bočno parkirat...
Pod servo pumpo je vse mastno. Odstranil sem jo in očistil, pa se ne vidi točno kje bi puščalo.
Sumim, da pušča pri posodi za olje. Gre se za Legacy 2,2 96 letnik, ki ima okroglo posodo.
Zamenjal sem že o-ring, ki pride na posodo (kupil original). Kako je z o-ringom, ki pride zgoraj na pumpo? Baje se dobi komplet za ponovno tesnitev? Če se ne motim je na sami pumpi bakreno tesnilo.
Sumim, da pušča pri posodi za olje. Gre se za Legacy 2,2 96 letnik, ki ima okroglo posodo.
Zamenjal sem že o-ring, ki pride na posodo (kupil original). Kako je z o-ringom, ki pride zgoraj na pumpo? Baje se dobi komplet za ponovno tesnitev? Če se ne motim je na sami pumpi bakreno tesnilo.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Komplet za pretesnitev je mislim da cca 35€nism pa 100%.
Imam komplet za tvojo črpalko le univerzalni semering (mam cifre na GSM-u) boš mogu kupit (npr. tm v Šenčurju kjer prodajajo ležaje...) ker sm ga zadnjič porabil za ženino pumpo - ostalo sem pobral z okvarjene ki je imela zjeban ležaj in še nekaj reči. Je pa v kompletu nekaj O-ringov, zadnje veliko tesnilo (bakrena podložka z gumicami), semering, zeger obroč pa še neki robe
Imam komplet za tvojo črpalko le univerzalni semering (mam cifre na GSM-u) boš mogu kupit (npr. tm v Šenčurju kjer prodajajo ležaje...) ker sm ga zadnjič porabil za ženino pumpo - ostalo sem pobral z okvarjene ki je imela zjeban ležaj in še nekaj reči. Je pa v kompletu nekaj O-ringov, zadnje veliko tesnilo (bakrena podložka z gumicami), semering, zeger obroč pa še neki robe
V mojo pumpo je pasal semering dimenzij 36 x 20 x 7 (zunanji premer x notranji premer x debelina).
Po sestavi pa sem ugotovil, da mi pušča pri posodi, pa čeprav sem zamenjal o-ring, ki je sedaj original Subarujev. Škoda ker ni placa za pravokotno posodo.
Po sestavi pa sem ugotovil, da mi pušča pri posodi, pa čeprav sem zamenjal o-ring, ki je sedaj original Subarujev. Škoda ker ni placa za pravokotno posodo.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov